David Harbour: “Τώρα είναι η σωστή στιγμή να τελειώσει το Stranger Things“

Ο διάσημος ηθοποιός μιλάει για το φινάλε της σειράς
21 Φεβρουαρίου 2023 09:02
David Harbour: “Τώρα είναι η σωστή στιγμή να τελειώσει το Stranger Things“

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι το Stranger Things θα ολοκληρωθεί με την 5η σεζόν και αυτό ακριβώς θέλει και ο David Harbour, ο οποίος βρίσκεται στη σειρά από την 1η σεζόν του. Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στο discussingfilm και μεταξύ άλλων είπε ότι ήρθε η ώρα για το επιτυχημένο σόου του Netflix, να ρίξει αυλαία.

Όπως λέει χαρακτηριστικά, έχουν περάσει σχεδόν εννέα χρόνια από τότε που γύρισαν την 1η σεζόν και όλοι πλέον έχουν μεγαλώσει. Έτσι, πιστεύει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σας αποχαιρετήσει η σειρά.

Οι δηλώσεις του David Harbour σχετικά με το Stranger Things και το φινάλε του:

Το αστείο είναι ότι όταν ξεκίνησα με αυτή τη σειρά, δεν ήθελα ποτέ να τελειώσει. Γι’ αυτό μου αρέσει αυτή η σειρά. Θα ήταν υπέροχη ακόμα κι αν δεν έπαιζα εγώ σε αυτήν. Πέρασαν σχεδόν εννέα χρόνια από τότε που γυρίσαμε την 1η σεζόν και νομίζω ότι τώρα είναι καιρός να τελειώσει. Θα είναι γλυκόπικρο όλο αυτό, αλλά όλοι έχουμε μεγαλώσει.

Είναι καιρός να δοκιμάσουμε άλλα πράγματα σε διαφορετικά projects. Και να αφήσουν και τους Duffer Brothers να δοκιμάσουν και διαφορετικά πράγματα. Αυτοί οι τύποι είναι ταλαντούχοι. Θέλω πολύ να δω τι θα κάνουν μετά. Μπορεί να είναι κάπως γλυκόπικρο, αλλά σίγουρα ήρθε η ώρα να τελειώσει το Stranger Things.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Harbour πατώντας εδώ.

Μερικές πληροφορίες για το Stranger Things 5:

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Μάθαμε επίσης ότι όταν οι ιθύνοντες του Netflix διάβασαν το σενάριο της 5ης σεζόν έβαλαν τα κλάματα. Ταυτόχρονα έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Stranger Things: Σταρ της σειράς πιστεύει ότι δε χρειάζεται 6η σεζόν και εξηγεί

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα το Stranger Things 5.