Vikings: Valhalla – Πρώτη ματιά στην 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix

Δείτε το βίντεο με τις νέες τοποθεσίες
20 Φεβρουαρίου 2023 15:12
Vikings: Valhalla – Πρώτη ματιά στην 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix

Το Netflix είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα δείτε τη συνέχεια του Vikings: Valhalla και μόλις αποκάλυψε και επίσημα μερικές τοποθεσίες από την 3η σεζόν της σειράς. Ο δημιουργός, Jeb Stuart, ετοιμάζεται να σας διηγηθεί τη συνέχεια των περιπετειών των Leif Erikson (Sam Corlett) και Freydís Eiríksdóttir (Frida Gustavsson) σε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό.

Όπως όλα δείχνουν, η 3η σεζόν θα σας μεταφέρει σε ένα εντελώς νέο setting και αυτό φαίνεται μέσα από το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, το οποίο δείχνει μερικές από τις περιοχές που θα διαδραματίζεται. Δείτε το βίντεο παρακάτω με τους ηθοποιούς, τα γυρίσματα και τις νέες τοποθεσίες της σειράς.

Η σύνοψη του Vikings: Valhalla

Περισσότερα από χίλια χρόνια πριν, στις αρχές του 11ου αιώνα, το ΒΙΚΙΝΓΚ: ΒΑΛΧΑΛΑ εξιστορεί τις ηρωικές περιπέτειες μερικών από τους πιο διάσημους Βίκινγκ όλων των εποχών – του θρυλικού εξερευνητή Λέιφ Έρικσον (Σαμ Κόρλετ), της δυναμικής και πεισματάρας αδελφής του, Φρέιντις Έρικσντοτερ (Φρίντα Γκούσταφσον), και του φιλόδοξου Σκανδιναβού πρίγκιπα Χάραλντ Σίγκουρντσον (Λίο Σούτερ).

Καθώς η ένταση ανάμεσα στους Βίκινγκ και τους Άγγλους γαλαζοαίματους φτάνει σε αιματηρή κορύφωση και οι ίδιοι οι Βίκινγκ συγκρούονται για τις αντικρουόμενες χριστιανικές και παγανιστικές τους πεποιθήσεις, οι τρεις αυτοί Βίκινγκ ξεκινούν ένα επικό ταξίδι που θα τους οδηγήσει στην άλλη άκρη της θάλασσας και σε πεδία μάχης, μέσα από τα οποία θα πάνε από το Κάτεγκατ στην Αγγλία και αλλού, καθώς αγωνίζονται για επιβίωση και δόξα.

Σε αυτή τη σειρά πρωταγωνιστούν οι Sam Corlett, Frida Gustavsson, Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Caroline Henderson, Laura Berlin, David Oakes, Louis Davison, Bosco Hogan, Asbjørn Krogh Nissen, Pollyanna McIntosh, και Soren Pilmark.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν του Vikings: Valhalla.