The Walking Dead: Ο Daryl του Norman Reedus πάει στην Γαλλία που είναι γεμάτη ζόμπι – Δείτε εικόνες

Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα
18 Φεβρουαρίου 2023 13:23
The Walking Dead: Ο Daryl του Norman Reedus πάει στην Γαλλία που είναι γεμάτη ζόμπι – Δείτε εικόνες

Το AMC έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τις πρώτες φωτογραφίες από την επερχόμενη spin-off σειρά. The Walking Dead: Daryl Dixon. Με πρωταγωνιστή φυσικά τον Norman Reedus, αυτό το σόου θα σας ταξιδέψει μέχρι την Γαλλία, όπου τι άλλο; Έχει γεμίσει με ζόμπι.

Αυτή η σειρά θα κάνει ολική επαναφορά στο franchise όπως είχαμε ακούσει και παλιότερα και ο Daryl θα βρίσκεται ολομόναχος σε ένα νέο setting στην Ευρώπη. Είχαμε δει άλλωστε παλιότερα, στο The Walking Dead: World Beyond, το πώς θα μπορούσε να συνδεθεί η ιστορία.

Σε μία σκηνή της εν λόγω σειράς, ένας επιστήμονας παρακολουθούσε ένα βίντεο με δοκιμές που γινόντουσαν σε παραλλαγές των walkers, σε ένα εγκαταλελειμμένο γαλλικό εργαστήριο. Αυτό που μάθαμε όμως τώρα, είναι ότι η σειρά του Daryl θα κάνει κάτι σαν μία «επαναφορά» στο franchise.

Δείτε τις πρώτες εικόνες παρακάτω:

Ο Reedus είχε δηλώσει παλιότερα τα εξής:

Θα είναι μία επαναφορά (στο franchise). Με το The Walking Dead: Daryl Dixon δεν έχουμε μεγάλο cast όπως το κεντρικό σόου. Είναι κάπως μια νέα αρχή για εμάς, με όλα τα πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε και ακόμα περισσότερα. Θα είναι σίγουρα μια νέα αρχή για τον Daryl, καθώς καταλαβαίνει πώς κατέληξε στην Γαλλία και πώς να επιστρέψει στο σπίτι του.

Υπάρχει μία ιστορία σε αυτό που θα πούμε. Έχει μια πολύ διαφορετική αίσθηση. Έχει τα πράγματα που θέλετε από τη σειρά αυτή, αλλά απλώς τοποθετείται σε μία άλλη διάσταση.

Σε αυτή τη σειρά θα δείτε και την Clémence Poésy, ενώ στην παραγωγοί βρίσκονται οι Adam Nagaitis. Brian Bockrath, Scott M. Gimple, Daniel Percival και David Zabel.

Το The Walking Dead: Daryl Dixon θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023, αλλά δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς.