Lucky Hank: Ο Bob Odenkirk του Better Call Saul παίζει σε νέα σειρά του AMC (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο στο AMC+
16 Φεβρουαρίου 2023 19:51
Lucky Hank: Ο Bob Odenkirk του Better Call Saul παίζει σε νέα σειρά του AMC (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Bob Odenkirk μετά από το Better Call Saul ετοιμάζεται να παίξει σε μια ολοκαίνουργια τηλεοπτική σειρά του AMC, η οποία ονομάζεται Lucky Hank και θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο. Ο Odenkirk υποδύεται τον Hank, έναν μεσήλικα που η ζωή του έχει γίνει πλέον χαοτική.

Το επίσημο trailer θέλει να σας δώσει μια πρώτη ματιά από αυτά που θα δείτε και φυσικά βάζει στο επίκεντρο τον Hank, ο οποίος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, τα κάνει μαντάρα. Ο Hank είναι επίσης διευθυντής και φιλόλογος ενός υπανάπτυκτου κολεγίου στην Πενσιλβάνια.

Η σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής:

Ο καθηγητής Hank Devereaux ακολουθεί τη γραμμή μεταξύ της κρίσης της μέσης ηλικίας και της πλήρους κατάρρευσης διερευνώντας το ασυνήθιστο χάος στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Δημιουργοί του Lucky Hank είναι οι Aaron Zelman και Paul Lieberstein -τον τελευταίο ίσως να τον θυμάστε ως τον "Toby" του The Office. Σε ρόλο παραγωγού συναντάμε τον βραβευμένο με Όσκαρ, Peter Farrelly (Green Book).

Το υπόλοιπο cast της σειράς συμπληρώνουν οι: Mireille Enos, Olivia Scott Welch, Diedrich Bader, Sara Amini, Cedric Yarbrough και Suzanne Cryer.

Το Lucky Hank θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου στο AMC+. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.