The Mandalorian: Δείτε μια ολόκληρη σκηνή από την 3η σεζόν πριν την πρεμιέρα

Τον Μάρτιο οι Din Djarin και Grogu επιστρέφουν στη δράση μέσω του Disney Plus
16 Φεβρουαρίου 2023 08:49
The Mandalorian: Δείτε μια ολόκληρη σκηνή από την 3η σεζόν πριν την πρεμιέρα

Τον Μάρτιο οι Baby Yoda (Grogu) και Din Djarin (Pedro Pascal) επιστρέφουν στη δράση του Star Wars σύμπαντος με την 3η σεζόν του The Mandalorian.

Η Disney επιφύλασσε όμως μια έκπληξη στους χρήστες της Apple και των MacOS/iOS χρηστών καθώς μέσα από το App Store κυκλοφόρησε μια πρώτη σκηνή από την πολυαναμενόμενη 3η σεζόν. 

Σε αυτήν ο Mando επιστρέφει στον Greef Carga του Carl Weathers, ο οποίος τον υποδέχεται θερμά όταν πλέον ένα εξέχων πρόσωπο στον Navarro. 

Δείτε τη σκηνή από την 3η σεζόν του The Mandalorian: 

Επίσης, η Lucasfilm κυκλοφόρησε και ένα ειδικό βίντεο ανασκόπησης όλων των γεγονότων των προηγούμενων δύο σεζόν για να θυμηθείτε πως ξεκίνησαν όλα στο απρόσμενο και γεμάτο ανατροπές ταξίδι του "Mando" με τον γλυκύτατο Grogu. 

Η επίσημη σύνοψη της 3ης σεζόν: Τα ταξίδια του Mandalorian συνεχίζονται. Κάποτε ήταν ένας μοναχικός κυνηγός επικηρυγμένων…Ο Din Djarin ενώθηκε ξανά με τον Grogu. Εν τω μεταξύ, το New Republic αγωνίζεται να οδηγήσει τον γαλαξία μακριά από την σκοτεινή ιστορία του. Ο Mandalorian θα συναντηθεί με τους παλιούς συμμάχους του και θα κάνει νέους εχθρούς, καθώς αυτός και ο Grogu συνεχίζουν να ταξιδεύουν μαζί.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα επιστρέψουν, εκτός του Pedro Pascal ως Din Djarin είναι οι Giancarlo Esposito ως Moff Gideon, Carl Weathers ως Greef Karga και Katee Sackhoff ως Bo-Katan, ενώ δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν οι Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Temuera Morrison ως Boba Fett, Ming-Na Wen ως Fennec Shand και Mark Hamill ως Luke Skywalker.

Ήδη το δίδυμο Filoni και Favreau ασχολείται με το γράψιμο του σεναρίου της 4ης σεζόν του The Mandalorian, όπως έχουν μιλήσει για αυτό στο παρελθόν.

Η 3η σεζόν του The Mandalorian θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney Plus την 1η Μαρτίου του 2023