YOU 4η Σεζόν: Πρώτη ματιά στο Part 2 με ένα χορταστικό και αποκαλυπτικό trailer

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον
15 Φεβρουαρίου 2023 22:08
YOU 4η Σεζόν: Πρώτη ματιά στο Part 2 με ένα χορταστικό και αποκαλυπτικό trailer

Μπορεί να αποφύγει το πεπρωμένο του ο Joe Goldberg του Penn Badgley; Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer από το 2ο μέρος της 4ης σεζόν του YOU (ΕΣΥ) και αποκαλύπτει πως μάλλον είναι αδύνατο να το αποφύγει, ακόμη και μετά την αλλαγή ταυτότητας και ηπείρου που επιχείρησε. 

Ο αγαπημένος serial killer της Αμερικής μετακόμισε στο Λονδίνο και ανακάλυψε πως υπάρχει ένας όμοιός του, ανάμεσα στη νέα παρέα του βρήκε εκεί.

Ωστόσο, το νέο trailer της 4ης σεζόν αποκαλύπτει μια μεγάλη επιστροφή που θα υπάρξει στα επόμενα πέντε επεισόδια, τα οποία κυκλοφορούν στις 9 Μαρτίου. Αυτή της Love Quinn της Victoria Pedretti, πρώην συζύγου του Joe, η οποία θεωρούνταν νεκρή.

Δείτε το trailer του Part 2 της 4ης σεζόν του YOU: 

Η σύνοψη της 4ης σεζόν του ΕΣΥ: Πλέον είναι ο καθηγητής Jonathan Moore, ο οποίος εδρεύει στο Λονδίνο και παρά τις προσπάθειες να ξεπεράσει το παρελθόν του, αυτό δεν τον αφήνει σε ησυχία. Σαν καθηγητής πλέον βρίσκει την τέλεια κρυψώνα: "έναν κύκλο προνομιούχων κόπανων", όπως ακούγεται να λέει στο trailer. Φαίνεται όμως να παλεύει με τον δαίμονα μέσα του και του λείπει να έχει κάποια εκεί έξω να παρακολουθεί.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman. Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι οι: Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter και Adam James

Η 4η σεζόν του You βρίσκεται ήδη στο ελληνικό Netflix με τα πρώτα 5 επεισόδια. Το Μέρος 2 με τα υπόλοιπα 5 επεισόδια θα γίνει διαθέσιμο στις 9 Μαρτίου 2023. 

Tags: