Bridgerton: Queen Charlotte - Νέο trailer και ημερομηνία για την prequel σειρά στο Netflix

Έρχεται το ρομάντζο που τα ξεκίνησε όλα
14 Φεβρουαρίου 2023 23:14
Bridgerton: Queen Charlotte - Νέο trailer και ημερομηνία για την prequel σειρά στο Netflix

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της prequel σειράς του Bridgerton, με ένα πρώτο trailer, όπου θα πρωταγωνιστεί η Βασίλισσα Καρλόττα και πρακτικά θα διηγηθεί πως ξεκίνησε όλο το παθιασμένο αυτό saga των Μπρίτζερτον. 

Στο πρώτο teaser trailer του "Queen Charlotte: A Bridgerton Story" δίνεται μια γεύση από το τι θα γίνει στην πρώτη prequel και spinoff σειρά που επεκτείνει το "σύμπαν" του Bridgerton, πάντοτε δια χειρός Shonda Rhimes. Η ιστορία της βασίλισσας Καρλόττας (India Amarteifio) που για πρώτη φορά οι fans είδανε στην 2η σεζόν του σόου, θα ξετυλιχθεί και μαζί της το πρώτο ρομάντζο, που θα χαράξει την πορεία για το υπόλοιπο σύμπαν του Bridgerton. 

Ωστόσο, παρόλο που είναι μια prequel σειρά, θα δίνει μερικές κλεφτιές ματιές στο "παρόν" της στον 19ο αιώνα και όσα κουτσομπολιά έχει να πει η Lady Whistledown ενόψει της 3ης σεζόν του Bridgerton. 

Δείτε το teaser trailer για το "Queen Charlotte: Bridgerton" 

Παίζουν επίσης οι: Corey Mylchreest (King George), Michelle Fairley, Sam Clemmett, Freddie Dennis, Richard Cunningham, Tunji Kasim, Cyril Nri, Rob Maloney. Θα εμφανιστούν όμως και κάποιες "τωρινές" βερσιόν των χαρακτήρων με τις Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh και Ruth Gemmell ως Queen Charlotte, Lady Danbury και Lady Violet Bridgerton.

Πότε κάνει πρεμιέρα και πόσα επεισόδια είναι; 

Η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια. Το "Μπρίτζερτον: Η Ιστορία της Βασίλισσας Καρλόττας" θα είναι διαθέσιμο από τις 4 Μαΐου μόνο στο Netflix.