Ted Lasso 3η Σεζόν: Το πρώτο trailer είναι εδώ μαζί με το πότε κυκλοφορεί

Και θα σας κάνει να πιστέψετε στην επιστροφή της AFC Richmond!
14 Φεβρουαρίου 2023 18:45
Ted Lasso 3η Σεζόν: Το πρώτο trailer είναι εδώ μαζί με το πότε κυκλοφορεί

Επιτέλους η Apple σπάει τη σιωπή της σχετικά με την άκρως αναμενόμενη επιστροφή της σειράς Ted Lasso για την 3η σεζόν.

Η πολυβραβευμένη με Emmy κωμική σειρά του Apple TV Plus επιστρέφει δυναμικά και στο πρώτο teaser trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα θέλει να μας κάνει όλους να...πιστέψουμε στην AFC Richmond, τους μπαλαδόρους της, αλλά και στον χαρισματικό προπονητή της. 

Ο Lasso του Jason Sudeikis θα κάνει την πολυπόθητη επιστροφή του στην ενεργό δράση σε μερικές εβδομάδες από σήμερα, καθώς η 3η σεζόν θα προβάλλεται από τις 15 Μαρτίου, μόνο στο Apple TV+. 

Δείτε το teaser trailer της 3ης σεζόν του Ted Lasso: 

Αυτή είναι και η επίσημη σύνοψη της νέας σεζόν του Ted Lasso: "Στην τρίτη σεζόν της σειράς Ted Lasso, η νεοφώτιστη AFC Richmond αντιμετωπίζει τη γελοιοποίηση, καθώς οι προβλέψεις των μέσων ενημέρωσης την τοποθετούν ευρέως στην τελευταία θέση της Premier League και ο Nate (Nick Mohammed), ο οποίος πλέον χαρακτηρίζεται ως το "παιδί-θαύμα", έχει πάει να εργαστεί για τον Rupert (Anthony Head) στη West Ham United.

Στον απόηχο της αμφιλεγόμενης αποχώρησης του Νέιτ από το Ρίτσμοντ, ο Ρόι Κεντ (Μπρετ Γκόλντστιν) αναλαμβάνει βοηθός προπονητή, μαζί με τον Beard (Μπρένταν Χαντ). Εν τω μεταξύ, ενώ ο Ted (Jason Sudeikis) αντιμετωπίζει τις πιέσεις στη δουλειά, συνεχίζει να παλεύει με τα δικά του προσωπικά θέματα στο σπίτι, η Rebecca (Hannah Waddingham) επικεντρώνεται στο να νικήσει τον Rupert και η Keeley (Juno Temple) περιηγείται στο να είναι το αφεντικό της δικής της εταιρείας δημοσίων σχέσεων. Τα πράγματα φαίνεται να καταρρέουν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, αλλά η Team Lasso είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό όπως και να έχει."

Μπορεί να υπάρξει 4η σεζόν; 

Όσο για τα σενάρια που θέλουν το Ted Lasso να τελειώνει με την 3η σεζόν, ο showrunner, Bill Lawrence, είχε προτιμήσει να παραμείνει φειδωλός λέγοντας τα εξής σε παλιότερη συνέντευξη: "Αυτή η ιστορία πρόκειται να τελειώσει στην 3η σεζόν, ανεξάρτητα από εάν η σειρά θα βρει μια άλλη ιστορία να διηγηθεί και συνεχίσει.

Τη σειρά υπογράφουν σεναριακά οι Jason Sudeikis, Brett Goldstein και Bill Lawrence. Στο cast του Ted Lasso συμμετέχουν επίσης οι: Hannah Waddingham (Rebecca), Brendan Hunt (Coach Beard), Jeremy Swift (Higgins), Juno Temple (Keeley), Brett Goldstein (Roy), Phil Dunster (Jamie), Anthony Head και Nick Mohammed (Nate). 

Η 3η σεζόν του Ted Lasson θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου 2023 αποκλειστικά στο Apple TV+.