Breaking Bad: Το εσώρουχο του Walter White μπαίνει σε δημοπρασία – Μαντέψτε πόσο πωλείται

Ο χαρακτήρας του Bryan Cranston έρχεται και πάλι στη δημοσιότητα
14 Φεβρουαρίου 2023 08:08
Breaking Bad: Το εσώρουχο του Walter White μπαίνει σε δημοπρασία – Μαντέψτε πόσο πωλείται

Τον είδαμε με αυτό στην εμβληματική σκηνή του πρώτου επεισοδίου, όταν νόμιζε ότι τον έπιασαν στα πράσα μαζί με τον “Jesse”. Φυσικά, μιλάμε για τον Walter White και το επιτυχημένο σόου, Breaking Bad, το οποίο ήρθε και πάλι στα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά για το λευκό εσώρουχο που φορούσε ο Bryan Cranston.

Πιο συγκεκριμένα, το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια είδηση που αναφέρει ότι έχει μπει σε δημοπρασία ένα παρόμοιο λευκό εσώρουχο που φορούσε ο Cranston στο πρώτο επεισόδιο του Breaking Bad. Αυτό το είδαμε να το φοράει στη σκηνή που νόμιζε ότι εκείνος και ο «συνεργάτης» του, ο Jesse Pinkman (Aaron Paul) πιάστηκαν στα πράσα όταν έφτιαχναν «μεθ» στο RV τους.

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί ότι δεν είναι το ίδιο εσώρουχο που φορούσε όντως ο ηθοποιός στο γύρισμα, αλλά ένα καινούργιο ίδιου σχεδιασμού.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity (@pubity)

Το εσώρουχο αυτό είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι και πολυεστέρα και τη δημοπρασία έχει αναλάβει η Propstore Auction. Μάλιστα, η δημοπρασία έχει ξεκινήσει ήδη και έχει bid αυτή τη στιγμή τα 3,750 δολάρια και μπορεί να φτάσει τα 5,000 δολάρια.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το Breaking Bad ολοκληρώθηκε το 2013, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε και η prequel σειρά, το Better Call Saul. Επίσης κυκλοφόρησε και μία ταινία στο Netflix που ονομαζόταν El Camino. Τον Bryan Cranston και τον Aaron Paul τους είδαμε και πάλι μαζί πριν από μερικές ώρες, στο νέο διαφημιστικό των PopCorners κατά τη διάρκεια του Super Bowl.