Οι fans του Breaking Bad φοβούνται αυτόν τον “κακό” και στην πραγματική ζωή

Συμβαίνει ακόμα και σήμερα
12 Φεβρουαρίου 2023 20:11
Οι fans του Breaking Bad φοβούνται αυτόν τον “κακό” και στην πραγματική ζωή

Ο Raymond Cruz εκμυστηρεύτηκε μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε, ότι πολλοί άνθρωποι «τρομάζουν» όταν τον προσεγγίζουν στην πραγματική ζωή ελέω του χαρακτήρα που έπαιξε στο Breaking Bad. Ο Cruz υποδύθηκε έναν από τους “κακούς” στο σόου του Vince Gilligan, τον Tuco Salamanca.

Κατά τη διάρκειας μιας συνέντευξής του στο Screen Rant, ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για τη νέα διαφήμιση που συμμετείχε μαζί με τους Bryan Cranston και Aaron Paul και αποκάλυψε κάτι που συμβαίνει ακόμα και σήμερα στη ζωή του.

Ο Cruz δήλωσε ότι πολλοί fans τον αναγνωρίζουν στο δρόμο και όταν προσπαθούν να τον προσεγγίσουν είτε για κάποια φωτογραφία ή να του μιλήσουν, έχει παρατηρήσει ότι είναι νευρικοί λόγω της ερμηνείας του ως Tuco Salamanca.

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

Μετά από τόσο καιρό, η αλληλεπίδραση με τους fans είναι τρελή γιατί αγαπούν αυτή τη σειρά. Γνωρίζουν τι έχει γίνει στο Breaking Bad και αγαπούν αυτόν τον χαρακτήρα. Συνήθως, όταν με πλησιάζουν τρέμουν. Θα μου μιλήσουν, αλλά βλέπω πολλούς από αυτούς να ιδρώνουν και να είναι νευρικοί -λες και βλέπουν τον Tuco. Είναι πολύ περίεργο.

Μας χωρίζει μια τηλεόραση, αλλά όταν με γνωρίζουν προσωπικά πιστεύουν ότι θα δουν τον Tuco Salamanca. Αυτό είναι περίεργο αλλά συνάμα και υπέροχο γιατί μου αρέσει που έλκονται από τον χαρακτήρα αυτόν.

Εσάς ποιος ήταν ο αγαπημένος σας “κακός” στο Breaking Bad; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: