The Last of Us HBO: O Nick Offerman απαντάει στους επικριτές του 3ου επεισοδίου

Ο σταρ του 3ου επεισοδίου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους
07 Φεβρουαρίου 2023 19:43
The Last of Us HBO: O Nick Offerman απαντάει στους επικριτές του 3ου επεισοδίου

Πολλά ακούστηκαν για το 3ο επεισόδιο του The Last of Us, με τίτλο "Long Long Time".

Έλαβε διθυραμβικές κριτικές, καθώς χαρακτηρίστηκε ως "ένα από τα καλύτερα τηλεοπτικά επεισόδια στην ιστορία", αλλά έλαβε και σφοδρά σχόλια στα social media, για το περιεχόμενο του ιδιαίτερου αυτού επεισοδίου της σειράς. Η δυσαρέσκεια μιας μερίδας θεατών έφτασε σε τέτοιο σημείο, που έγινε μέχρι και review bombing στο IMDb, με δεκάδες χιλιάδες αρνητικές βαθμολογίες.

Ένας εκ των δύο σταρ και βασικών προσώπων του επεισοδίου, ο Nick Offerman, που υποδύεται τον Bill, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να απαντήσει στους επικριτές ευθέως. 

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, ο Offerman απάντησε σε κάποιο tweet (που πλέον έχει σβηστεί) και προφανώς είχε αρνητική χροιά, γράφοντας τα εξής: 

Φιλαράκο, η άγνοια και το μίσος σου είναι αυτός ακριβώς ο λόγος για τον οποίο κάνουμε ιστορίες όπως αυτή.

To 4o επεισόδιο σημείωσε νέο ρεκόρ τηλεθέασης για τη σειρά του HBO, όπως θα δείτε πατώντας εδώ

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι το 5ο επεισόδιο του The Last of Us θα προβληθεί δύο μέρες νωρίτερα λόγω του Super Bowl, επομένως η πρεμιέρα του θα γίνει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 21:00 η ώρα Αμερικής.

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf, The Last of Us game), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game), Ashley Johnson (Blindspot, The Last of Us game), Lamar Johnson (Your Honor), Melanie Lynskey (Yellowjackets), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

The Last of Us: Όλα όσα έγιναν στο 4ο επεισόδιο και μια πρώτη γεύση από το 5ο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων για την 1η σεζόν είναι οι Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl).

Για την ιστορία, το The Last of Us κατάφερε να σπάσει ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO, πετυχαίνοντας το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς μετά το House of the Dragon.