Breaking Bad: O Aaron Paul έφαγε μπλε μεθαμφεταμίνη στα γυρίσματα γιατί είχε το λόγο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν νόστιμες οι καραμέλες!
07 Φεβρουαρίου 2023 15:35
Breaking Bad: O Aaron Paul έφαγε μπλε μεθαμφεταμίνη στα γυρίσματα γιατί είχε το λόγο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Bryan Cranston είπε μια μικρή ιστορία από τα παρασκήνια του Breaking Bad, που αφορά τον συμπρωταγωνιστή του, Aaron Paul.

Πιο συγκεκριμένα, ο Cranston βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Hot Ones” και δήλωσε ότι ο Paul έφαγε μια μεγάλη ποσότητα από ψεύτικη μπλε μεθαμφεταμίνη (στην πραγματικότητα ήταν μπλε καραμέλες) που είδατε στη σειρά, για να μείνει ξύπνιος και να αντέξει στα γυρίσματα.

Ο Cranston, για άλλη μια φορά, επιβεβαίωσε ότι η μπλε μεθ που μαγείρευε ο χαρακτήρας του, Walter White, ήταν στην πραγματικότητα καραμέλες και μάλιστα πεντανόστιμες. Έτσι, μια μέρα, για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των γυρισμάτων, ο Aaron Paul έφαγε πάρα πολλές «για να είναι στην τσίτα».

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

Γυρίζαμε μία σκηνή και είδα τον Paul να παίρνει πάρα πολλές μπλε καραμέλες και να αρχίζει να τις τρώει. Και του λέω: Δεν γίνεται να φας το προϊόν! Τότε μου είπε ότι ήταν τόσο κουρασμένος που ήθελε να καταναλώσει λίγη ζάχαρη για να μείνει ξύπνιος.

Ο Cranston είπε επίσης, ότι εκείνη τη μέρα, ο Paul του έλεγε συνέχεια να δοκιμάσει και αυτός από τις μπλε καραμέλες, που τελικά ενέδωσε και του άρεσαν πάρα πολύ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός της βραβευμένης σειράς, πολλές φορές τα γυρίσματα κρατούσαν μέχρι και 17 ώρες. Δείτε τη συνέντευξη του Hot Ones μέσα από τον player που ακολουθεί.