Τέλος το Yellowstone με Kevin Costner - Το drama και ο ερχομός του Matthew McConaughey

Συνταρακτικές εξελίξεις για τη συνέχεια της νεογουέστερν σειράς του Taylor Sheridan
07 Φεβρουαρίου 2023 15:18
Τέλος το Yellowstone με Kevin Costner - Το drama και ο ερχομός του Matthew McConaughey

Σοκ στο ράντσο του "Yellowstone" καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, η δημοφιλέστατη σειρά της Paramount τελειώνει ξαφνικά και ετοιμάζεται να πάρει νέα κατεύθυνση. 

Ο λόγος; Το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως η παραγωγή της Paramount ήρθε σε ρήξη με τον μεγάλο σταρ της σειράς, Kevin Costner (Κέβιν Κόστνερ) για αυτό και θα ρίξει αυλαία με "εντυπωσιακό τρόπο" το Yellowstone.

Λέγεται ότι ο Κόστνερ κράτησε μια παράξενη στάση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων καθώς είχε συμφωνήσει για 65 ημέρες γυρισμάτων και ξαφνικά απαιτούσε 50 ημέρες, δηλαδή 15 ημέρες λιγότερες οι οποίες αντιστοιχούσαν στο δεύτερο μισό των γυρισμάτων της τρέχουσας 5ης σεζόν. Ο 68χρονος ηθοποιός και αρχηγός της φαμίλιας των Dutton στη σειρά, που πρόσφατα βραβεύτηκε με Emmy Α' Ανδρικού ρόλου, ήθελε να περάσει μόλις μία εβδομάδα για τα γυρίσματα του Part 2 της 5ης σεζόν του Yellowstone. 

Αυτά τα "σταριλίκια" η Paramount δε τα σηκώνει και αρνήθηκε την δική του πρόταση, βάζοντας έτσι πλώρη για τη δημιουργία μιας νέας σειράς χωρίς αυτόν πρωταγωνιστή. 

Απο τις στάχτες του Yellowstone θα γεννηθεί μια νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ, Matthew McConaughey (Μάθιου Μακόναχι), με τον οποίο η παραγωγή βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων. Βέβαια, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη ποιοι θα συμμετέχουν από την σειρά ναυαρχίδα του Seridan-verse στο νέο spinoff με τον McConaughey, αλλά το ρεπορτάζ λέει ότι θα είναι αρκετοί από τους υπόλοιπους αστέρες του. 

Πρόκειται δηλαδή να μπει πρόωρα τέλος στη σειρά που έβαλε τον υποψήφιο για Όσκαρ, Taylor Sheridan στον τηλεοπτικό χάρτη μαζί με το Paramount και το Paramount Plus, αφού η άνευ προηγουμένου επιτυχία του έκανε να ξεφυτρώσουν ένα σωρό παρακλάδια σειρές, όπως το "1923", το "1883" αλλά και το επερχόμενο "6666". 

Αυτή η σοκαριστική εξέλιξή για το μέλλον ενός εκ των δημοφιλέστερων σειρών της αμερικάνικης TV προκαλεί σοβαρό πονοκέφαλο στον δημιουργό και showrunner, Taylor Sheridan, αλλά και προβλήματα στο ηθικό του υπόλοιπου cast που περιλαμβάνει τους: Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille και Gil Birmingham.

Είναι πολύ πιθανό κιόλας το Yellowstone να ρίξει αυλαία με το πολυαναμενόμενο Part 2 της 5ης σεζόν, το οποίο θα προβληθεί το καλοκαίρι του 2023

Το σύμπαν σειρών του Sheridan αναμένει να επεκταθεί με δύο ακόμη μίνι σειρές spinoffs που θα δείχνουν το πιο διάσημο ράντσο των ΗΠΑ στις δεκαετίες του '40 και του '60, πέραν του μοντέρνου sequel "6666" και του "1883: The Bass Reeves Story". Το 1883 ολοκληρώθηκε πέρυσι και το 1923 με τους Helen Mirren και Harrison Ford έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Δεκέμβριο και θα τελειώσει με τη 2η σεζόν του.