Έρχονται κι άλλα επεισόδια από το ριάλιτι των Kardashians στο Netflix

Αλλά δε θα είναι όλα
07 Φεβρουαρίου 2023 14:47
Έρχονται κι άλλα επεισόδια από το ριάλιτι των Kardashians στο Netflix

Το Netflix αποκάλυψε πριν από λίγες ώρες ότι πολύ σύντομα θα δείτε νέα επεισόδια από το τηλεοπτικό σόου Keeping Up With The Kardashians, το οποίο προβάλλεται από το 2007 στην Αμερική. Παρόλο που η σειρά έχει 293 επεισόδια και 20 σεζόν, στην streaming υπηρεσία είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή μόνο η 9η και 10η σεζόν.

Έτσι, από τις 15 Φεβρουαρίου θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε την 11η σεζόν που αποτελείται από 13 επεισόδια. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι αυτός ο κύκλος ξεκίνησε στην Αμερική στις 22 Νοεμβρίου 2015 και ολοκληρώθηκε στις 21 Φεβρουαρίου του 2016.

Δυστυχώς, όμως, δεν έχει γίνει γνωστό αν θα έρθουν οι πρώτοι 8 κύκλοι ή οι μετέπειτα σεζόν, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το σόου.

Η σύνοψη του Netflix λέει τα εξής:

Οι αδερφές Κιμ, Κόρτνει και Κλόι, με σκληρή αγάπη και υποστήριξη από τη μαμά Κρις, έγιναν διεθνείς σελέμπριτι μέσα απ’ αυτό το αστείο, γλάμορους κι εθιστικό σόου.

Πρωταγωνιστούν: Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick, Rob Kardashian και άλλοι. Το επιτυχημένο σόου υπογράφουν οι Ryan Seacrest, Eliot Goldberg και Lauren Marino, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Chris Ray, David Bresenham, Andrea Metz και Bruce Ready.

Η 11η σεζόν του ριάλιτι θα καταφθάσει στο Netflix στις 15 Φεβρουαρίου.