Dexter: Origins – Επίσημη η νέα σειρά του Showtime με έναν νεαρό Dexter Morgan!

Και το New Blood θα συνεχιστεί κανονικά
07 Φεβρουαρίου 2023 09:57
Dexter: Origins – Επίσημη η νέα σειρά του Showtime με έναν νεαρό Dexter Morgan!

Πριν από μερικές ώρες  σας ενημερώσαμε ότι το Showtime ετοιμάζει πολλές νέες σειρές που θα βασίζονται στο Dexter και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές νέες πληροφορίες.

Το Showtime επιβεβαίωσε (σύμφωνα με το bloody disgusting) ότι η πρώτη σειρά που θα βασίζεται στον Dexter σε νεαρή ηλικία θα ονομάζεται Dexter: Origins. Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα στο Μαϊάμι και “θα αγγίξει ιστορίες πραγματικών κατά συρροή δολοφόνων της εποχής”.

Στο Dexter: Origins θα δείτε το νεαρό Dexter Morgan λίγο πριν γίνει ο serial killer που ξέρετε και θα ξεκινήσει με εκείνον να τελειώνει το κολέγιο για να ενταχθεί στο Miami Metro. Μάλιστα, θα δείτε γνωστούς χαρακτήρες στη νεότερη εκδοχή τους, καθώς και την οικογένεια του “Dext” και την αδερφή του Deb.

ΦΗΜΗ: Η 2η σεζόν του Dexter: New Blood ακυρώθηκε γιατί το Showtime ετοιμάζει prequel σειρά

Η 2η σειρά που θα δείτε είναι το Dexter: New Blood, το οποίο όπως επιβεβαίωσε το Showtime θα συνεχιστεί (παρά τις φήμες ότι ακυρώθηκε) για 2η σεζόν. Όπως αποκάλυψε το αμερικανικό δίκτυο, στα σκαριά βρίσκεται ένα «φρέσκο» κεφάλαιο για το Νέο Αίμα που θα επικεντρώνεται στον Harrison, γιο του Dext.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε εάν ο Michael C. Hall θα επιστρέψει με κάποιο τρόπο για να υποδυθεί και πάλι τον θρυλικό χαρακτήρα.

Dexter: Το Showtime ετοιμάζει δύο νέες σειρές – Όλα όσα ξέρουμε

Ωστόσο, τα νέα δε σταματούν εδώ, καθώς όπως μάθαμε πριν λίγες ώρες, το Showtime θα φέρει μάλλον και μία 3η - prequel σειρά που θα βασίζεται στον Trinity Killer. Ωστόσο, αυτό το σόου δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Πιο συγκεκριμένα, μια νέα αναφορά έλεγε ότι το αμερικανικό δίκτυο θέλει να φέρει ακόμη ένα σόου. Αυτό, θα επικεντρώνεται στον “Trinity Killer”, έναν από τους πιο παρανοικούς κακούς που είδαμε ποτέ στο Dexter. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι τον Trinity Killer τον υποδυόταν ο John Lithgow και για πολλούς fans του Dexter θεωρείται ίσως ο καλύτερος “villain” που πέρασε ποτέ από τη σειρά του Showtime.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το Showtime θα συγχωνευτεί με το Paramount Plus και θα γίνει rebrand το όνομά του σε “Paramount+ with Showtime”.