Breaking Bad: Οι Jesse και Walter επιστρέφουν...για να διαφημίσουν πατατάκια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα μεγάλα διαφημιστικά που θα παίξουν στο φετινό Super Bowl
06 Φεβρουαρίου 2023 23:35
Breaking Bad: Οι Jesse και Walter επιστρέφουν...για να διαφημίσουν πατατάκια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ναι, οι Walter White και Jesse Pinkman της θρυλικής σειράς "Breaking Bad" επιστρέφουν αλλά όχι όπως νομίζετε. 

Η επιστροφή τους γίνεται για χάρη ενός νέου διαφημιστικού που θα προβληθεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2023 και όπως συνηθίζεται, αυτά τα σποτάκια αποτελούν μια πηγή έμπνευσης για τους διαφημιστές. 

Έτσι η εταιρία σνακ PopCorners επιστράτευσε τους Bryan Cranston και Aaron Paul για να υποδυθούν ξανά τους λατρεμένους χαρακτήρες τους από το Breaking Bad με σκοπό να...μαγειρέψουν τα νέα τους πατατάκια. 

Αρχικά τους δείχνει στο εμβληματικό τροχόσπιτό τους να μαγειρεύουν μια φουρνιά ενός νέου προϊόντος, την ώρα που ο Walt λέει στον Jesse ότι "Όχι, δεν τρώμε τη δική μας προμήθεια", μόνο που αυτός δεν μπορεί να αντισταθεί στα εν λόγω πατατάκια. 

Η έκπληξη του εν λόγω διαφημιστικού είναι πως τελικά ο Heisenberg και ο Jesse πάνε να πουλήσουν το νέο τους "προϊόν" στον...Tuco Salamanca, καθώς επιστράτευσαν και τον ηθοποιό Raymond Cruz για να πει την διάσημη ατάκα του "Tight! Tight!".

Δείτε το διαφημιστικό: 

Ήδη το διαφημιστικό κάνει το γύρο των social media με εκατομμύρια προβολές συνολικά σε YouTube και Twitter. 

Να υπενθυμίσουμε πως κάθε διαφημιστικό slot για το ημίχρονο του Super Bowl είναι από τα πιο ακριβά που υπάρχουν, καθώς φέτος ένα σποτ 30 δευτερολέπτων κοστίζει γύρω στα $7 εκατομμύρια δολάρια. Είναι όμως το μεγαλύτερο αθλητικό event για τις ΗΠΑ, επομένως όλοι σφάζονται για μια θέση προβολής. 

Πατώντας εδώ θα βρείτε όλα τα trailers ταινιών που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2023.