Agent Elvis: Έτσι θα είναι η animated σειρά του Netflix με τον Elvis Presley

Έρχεται σύντομα στις οθόνες σας
06 Φεβρουαρίου 2023 18:46
Agent Elvis: Έτσι θα είναι η animated σειρά του Netflix με τον Elvis Presley

Το Netflix συνεχίζει να εμπλουτίζει την πλατφόρμα του με διάφορα projects που αφορούν τεράστια ονόματα και θρυλικούς καλλιτέχνες και αυτή τη φορά είπε να επικεντρωθεί στον βασιλιά της rock ‘n’ roll.

Πιο συγκεκριμένα, η streaming υπηρεσία ετοιμάζει μία animated σειρά με τον Elvis Presley, που θα έρθει τον Μάρτιο με την ονομασία Agent Elvis. Μιας και η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, η streaming υπηρεσία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τις πρώτες εικόνες και το trailer από τη σειρά.

Έτσι, μπορείτε τώρα να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτό που ετοιμάζει η υπηρεσία και να δείτε πώς θα μοιάζει ο θρύλος της rock ‘n’ roll σε αυτό το project. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο Matthew McConaughey θα είναι ο πρωταγωνιστής.

Δείτε τις νέες εικόνες και το trailer από τη σειρά:

Η σύνοψη της σειράς λέει τα εξής:

Ο Elvis πετά την ολόσωμη φόρμα του, φορά έναν πρωθητήρα και συμμετέχει σε ένα μυστικό κρατικό κατασκοπευτικό πρόγραμμα κατά των σκοτεινών δυνάμεων που απειλούν τη χώρα.

Το Agent Elvis θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix μέσα στον Μάρτιο, αλλά μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς.