Dexter: Το Showtime ετοιμάζει δύο νέες σειρές – Όλα όσα ξέρουμε

Η μία θα επικεντρώνεται στον Trinity Killer
06 Φεβρουαρίου 2023 17:48
Dexter: Το Showtime ετοιμάζει δύο νέες σειρές – Όλα όσα ξέρουμε

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση για το μέλλον του Dexter και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Όπως μεταφέρει το The Wall Street Journal, το Showtime θέλει να μεγαλώσει το σύμπαν του φρικιαστικού δολοφόνου και να κυκλοφορήσει νέα projects.

Πιο συγκεκριμένα, μια νέα αναφορά λέει ότι το αμερικανικό δίκτυο, εκτός από μία origin ιστορία που θα λειτουργεί μάλλον ως prequel με επίκεντρο τον Dexter, θέλει να φέρει ακόμη ένα σόου. Αυτό, θα επικεντρώνεται στον “Trinity Killer”, έναν από τους πιο παρανοικούς κακούς που είδαμε ποτέ στο Dexter.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι τον Trinity Killer τον υποδυόταν ο John Lithgow και για πολλούς fans του Dexter θεωρείται ίσως ο καλύτερος “villain” που πέρασε ποτέ από τη σειρά του Showtime.

Έτσι, μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί δύο νέες σειρές, με την πρώτη να επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Michael C. Hall, σε μια πιο νεαρή ηλικία -λογικά θα παίξει κάποιος άλλος το ρόλο-, αλλά και σε ένα άλλο σόου με επίκεντρο τον Trinity Killer.

Το 2021 είδαμε και το Dexter: New Blood, το οποίο έβαλε μια οριστική τελεία στον χαρακτήρα και τα πήγε περίφημα σε τηλεθέαση, με 8 εκατομμύρια θεατές εβδομαδιαίως.

Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.