The Last of Us: Το 5ο επεισόδιο δε θα παίξει την Κυριακή – Πότε θα κάνει πρεμιέρα;

Το “Super Bowl” φταίει γι’ αυτό
06 Φεβρουαρίου 2023 14:27
The Last of Us: Το 5ο επεισόδιο δε θα παίξει την Κυριακή – Πότε θα κάνει πρεμιέρα;

Όπως έγινε γνωστό, το 5ο επεισόδιο του The Last of Us δε θα προβληθεί τελικά την Κυριακή -όπως τα προηγούμενα επεισόδια, αλλά λίγο νωρίτερα. Και γι’ αυτό “φταίει” το Super Bowl, το οποίο θα ανοίξει τη φετινή του αυλαία την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και θα έχει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Έτσι, όπως επιβεβαίωσε το HBO, το επόμενο επεισόδιο θα φτάσει νωρίτερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 21:00 (ώρα Αμερικής). Το αμερικανικό δίκτυο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και το preview βίντεο και θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση από όλα αυτά που θα ακολουθήσουν με τον Joel και την Ellie στην πόλη του Κάνσας.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

The Last of Us: Όλα όσα έγιναν στο 4ο επεισόδιο και μια πρώτη γεύση από το 5ο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων για την 1η σεζόν είναι οι Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl).

Για την ιστορία, το The Last of Us κατάφερε να σπάσει ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO, πετυχαίνοντας το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς μετά το House of the Dragon. Παράλληλα, οι πρώτες κριτικές στο IMDB το κατατάσσουν μεταξύ των καλύτερων σειρών όλων των εποχών.