Δείτε την viral παρωδία με τον Pedro Pascal ως Mario στον κόσμο του The Last of Us (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σκετσάκι του SNL κάνει το γύρο του διαδικτύου
05 Φεβρουαρίου 2023 22:32
Δείτε την viral παρωδία με τον Pedro Pascal ως Mario στον κόσμο του The Last of Us (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Pedro Pascal ήταν ο παρουσιαστής του πρόσφατου επεισοδίου του Saturday Night Live, της μακροβιότερης ψυχαγωγικής εκπομπής της αμερικάνικης τηλεόρασης και χάρισε άπλετο γέλιο με τα σκετσάκια του. 

Ένα από αυτά όμως έγινε τρομερά viral καθώς ένωσε τον κόσμο του Super Mario και πιο συγκεκριμένα των Mario Kart παιχνιδιών με αυτόν του The Last of Us, αλλά στο στιλ της σειράς του HBO. 

Έτσι, η πριγκίπισσα Peach μεταμορφώνεται σε άλλη "Ellie" καθώς είναι η μόνη ελπίδα για να σωθεί το Mushroom Kingdom. Θα πρέπει όμως να τη μεταφέρει ο Joel Mario του Pedro Pascal μέσα από το επικίνδυνο Rainbow Road. Οι Clickers γίνονται Goombas και ο Mario τρώει κάτι αμφίβολα μανιτάρια που τον κάνουν να...νιώθει μεγάλος και επειδή έτσι θα κατατροπώσει τον Bowser. 

Εμφανίζονται φυσικά κι άλλοι χαρακτήρες όπως ο Luigi, ο Toad, ο Yoshi και ο Bowser αλλά με επιρροές από HBO και The Last of Us που κάνουν την παρωδία ακόμη πιο ξεκαρδιστική. Ο Pascal μπαίνει ως Mario με την χαρακτηριστική ατάκα "Its-a-me, Mario!". 

H παρωδία, όπως λέει το βίντεο, έρχεται από τους "μάστερ σεναριογράφους των Mario Kart 1-8" με την χαρακτηριστική φωνή ενός "trailer guy". 

Το φανταστικό αυτό trailer-παρωδία της σειράς The Last of Us έγινε τόσο viral που σε λιγότερο από 24 ώρες (συγκεκριμένα περίπου 13 ώρες από την δημοσίευσή του) μετράει στο Twitter πάνω από 6.2 εκατομμύρια προβολές, ενώ στο YouTube πάνω από 1.1 εκατομμύρια προβολές

Δείτε παρακάτω το σκετσάκι στο YouTube: