The Last of Us: Το HBO μόνταρε αθόρυβα το trailer της σειράς και οι fans αντέδρασαν

Αθόρυβο μοντάζ στη μουσική που χρησιμοποιεί
05 Φεβρουαρίου 2023 10:30
The Last of Us: Το HBO μόνταρε αθόρυβα το trailer της σειράς και οι fans αντέδρασαν

Την ώρα που το The Last of Us είναι η πιο δημοφιλής και "hot" σειρά των τελευταίων μηνών, το HBO προχώρησε αθόρυβα σε μια κίνηση να μοντάρει το trailer της σειράς. 

Συγκεκριμένα το επίσημο trailer που μας έδωσε μια πρώτη χορταστική ματιά στα σκηνικά της σειράς ήταν ντυμένο μουσικά με το κομμάτι "Take on Me" των A-ha, το οποίο ακούγεται στο The Last of Us Part II. Συμπωματικά το πρώτο teaser της σειράς του HBO ήταν ντυμένο με το τραγούδι "Alone and Forsaken" του Hank Williams, το οποίο επίσης ακούγεται στο παιχνίδι The Last of Us Part I. 

Όπως αντιλήφθηκαν αρκετοί fans στα social media το HBO αφαίρεσε από το trailer την cover εκτέλεση "Take On Me" και το αντικατέστησε με ένα ορχηστρικό, πιο "generic" κομμάτι. Το "Take On Me" ακούγεται χαρακτηριστικά μετά το 1:23 του βίντεο.  

Δείτε το αυθεντικό trailer:

Δείτε το μονταρισμένο trailer: 

Αυτό φυσικά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις στο Twitter, με τους fans να δυσανασχετούν για την αλλαγή καθώς το trailer δεν έχει το ίδιο συναισθηματικό αντίκτυπο και δεν είναι "τόσο επικό", όπως την αμοντάριστη βερσιόν του. 

Μερικά tweets που σχολιάζουν το γεγονός θα δείτε παρακάτω: 

 

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Η 1η σεζόν για όσους δε γνωρίζουν θα αποτελείται από 9 επεισόδια. Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl). 

Για την ιστορία, το The Last of Us κατάφερε να σπάσει ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO, πετυχαίνοντας το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς μετά το House of the Dragon. Παράλληλα, οι πρώτες κριτικές στο IMDB το κατατάσσουν μεταξύ των καλύτερων σειρών όλων των εποχών.