The Last of Us 2η σεζόν: Η Ellie της Bella Ramsey αποκαλύπτει γιατί ανησυχεί

Όσοι έπαιξαν το The Last of Us Part 2 έχουν μια ιδέα για το τι ανησυχεί η σταρ της σειράς του HBO
03 Φεβρουαρίου 2023 16:51
The Last of Us 2η σεζόν: Η Ellie της Bella Ramsey αποκαλύπτει γιατί ανησυχεί

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η σειρά The Last of Us του HBO, έχοντας διανύσει μόλις τρία επεισόδια, μάθαμε ότι θα επιστρέψει για την 2η σεζόν. Αναμενόμενα κιόλας καθώς τα γεγονότα της 1ης σεζόν θα εξιστορήσουν το πρώτο παιχνίδι της Naughty Dog, ενώ η 2η σεζόν αναμένεται να μεταβεί στα γεγονότα του The Last of Us Part II

Όσοι έχουν παίξει όμως το εξαιρετικό sequel της Naughty Dog θα γνωρίζουν ότι συμβαίνουν πολλά ανατρεπτικά γεγονότα, πέραν του ότι υπάρχει ένα χρονικό άλμα. Όσοι όμως δε θέλετε να έχετε καμία ιδέα για τη συνέχεια του τηλεοπτικά The Last of Us, καλύτερα να μη διαβάσετε περαιτέρω

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΘΑΝΑ SPOILERS


Η τηλεοπτική "Ellie" δηλαδή η Bella Ramsey παραχώρησε μια συνέντευξη στο Happy Sad Confused Podcast αποκαλύπτοντας ότι ανησυχεί για την 2η σεζόν, βάσει των γεγονότων του παιχνιδιού και πως θα πρέπει να παίξει μετέπειτα χωρίς τον "Joel" της, Pedro Pascal

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης της Bella Ramsey: 

Χαρακτηριστικά ακολουθούν τα όσα δήλωσε: "Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για να είμαι ειλικρινής για την ιστορία με την Ellie και την Dina. Έχω δει ένα μοντάζ, κάποιος έχει κάνει ένα εκπληκτικό - δεν ξέρω πώς το κάνουν - ένα καταπληκτικό μοντάζ ακριβώς όπως το gameplay του, με το love story της Ellie και της Dina. Οπότε είμαι ενθουσιασμένη που θα το παίξω αυτό. Και επίσης την πολυπλοκότητα της σχέσης της με τον Joel και το πώς αυτή γίνεται σαφώς πιο περίπλοκη, και ανυπομονώ γι' αυτό.

Και η βία που ακολουθεί είναι συναρπαστική κατά κάποιο τρόπο, για να μπορέσω να το εξερευνήσω αυτό σε ένα πραγματικά ασφαλές περιβάλλον. Θα είναι ωραίο. Αλλά έχω και άγχος γι' αυτό. Όπως έχω άγχος, επειδή ξέρω τι θα συμβεί στο δεύτερο παιχνίδι και έχω άγχος που ενδεχομένως θα μείνω χωρίς τον Pedro για λίγο καιρό. Θα είναι πραγματικά θλιβερό."

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Η 1η σεζόν για όσους δε γνωρίζουν θα αποτελείται από 9 επεισόδια. Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl). 

Για την ιστορία, το The Last of Us κατάφερε να σπάσει ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO, πετυχαίνοντας το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς μετά το House of the Dragon. Παράλληλα, οι πρώτες κριτικές στο IMDB το κατατάσσουν μεταξύ των καλύτερων σειρών όλων των εποχών.