The Last of Us: “Ετοιμαστείτε για μία σκηνή με τον Joel που θα σας συγκλονίσει“

Αυτά είναι τα λόγια του showrunner
03 Φεβρουαρίου 2023 16:48
The Last of Us: “Ετοιμαστείτε για μία σκηνή με τον Joel που θα σας συγκλονίσει“

Ετοιμαστείτε από τώρα γιατί σε ένα μελλοντικό επεισόδιο του The Last of Us θα δείτε μία σκηνή με τον Joel που θα σας συγκλονίσει. Αυτό λέει τουλάχιστον ο showrunner της σειράς, Craig Mazin, σε μία νέα συνέντευξη που έδωσε.

Μιλώντας στο TV Line, o δημιουργός του σόου ερωτήθηκε αν θα δείξει η σειρά κάποιες σκηνές από τη ζωή του Joel, από τότε που ξέσπασε η πανδημία και μετά. Όπως έγινε στο 3ο επεισόδιο με τον Bill. Ο Mazin απάντησε πως μάλλον δε θα υπάρξει κάτι τέτοιο σε τόσο μεγάλο βαθμό, αλλά μία σκηνή, σε ένα μελλοντικό επεισόδιο, θα συγκλονίσει το κοινό.

Δε νομίζω ότι θα διηγηθούμε σε μεγάλο βαθμό κάποια γεγονότα από το παρελθόν του Joel. Υπάρχει, όμως μια συγκεκριμένη στιγμή που την σκέφτομαι και με έχει συγκλονίσει.

Η ενσάρκωση του Joel από τον Pedro Pascal έχει ψυχή και ανθρωπιά, ειδικά όταν ο Joel είναι μόνος. Ξέρεις κάτι; Πρέπει να είναι σκληρός όταν είναι άλλοι γύρω του, αλλά όταν είναι μόνος, βλέπεις τo μεγαλείο της ψυχής του.

Προς το παρόν δεν αποκάλυψε κάτι άλλο, αλλά σίγουρα θα μάθουμε τι εννοούσε σε κάποιο μελλοντικό επεισόδιο. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το The Last of Us παίζει κάθε Κυριακή στο HBO Max.

Σειρά The Last of Us: Τα πάντα για το 2ο επεισόδιο και μια πρώτη ματιά στο 3ο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόσο ρεαλιστικό είναι το σενάριο του The Last of Us; - Μία επιστημονική προσέγγιση

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού.

Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

The Last of Us: Το HBO σάς παρουσιάζει τι θα δείτε στα επόμενα επεισόδια

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl).

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.