Η ζωή του Sylvester Stallone και της οικογένειάς του θα γίνει ριάλιτι στο Paramount+

Έρχεται την άνοιξη στην Αμερική
03 Φεβρουαρίου 2023 12:36
Η ζωή του Sylvester Stallone και της οικογένειάς του θα γίνει ριάλιτι στο Paramount+

Ο Sylvester Stallone θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την Paramount μετά την επιτυχία του Tulsa King και θα παίξει σε ένα…ριάλιτι σόου. Πιο συγκεκριμένα, εκείνος, μαζί με την γυναίκα του, Jennifer Flavin Stallone και τις τρεις κόρες του, Sophia, Sistine και Scarlet, θα παίξουν σε ένα ριάλιτι που θα προβληθεί στο Paramount Plus.

Ο τίτλος του σόου είναι The Family Stallone και θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2023. Με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι τώρα, θα δείτε πώς περνάει η γνωστή οικογένεια στην καθημερινότητά της, περίπου όπως συμβαίνει και με άλλα ριάλιτι όπως αυτό των Kardashians.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Collider, σε αυτή τη σειρά θα δείτε το σπίτι τους και πως ο Stallone προετοιμάζει το μέλλον των παιδιών του.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η Jennifer Flavin Stallone ασχολείται με τα καλυντικά και έχει την εταιρία Serious Skin Care, ενώ η Sistine και Scarlet ακολουθούν τα βήματα του μπαμπά τους, μιας και η πρώτη έχει παίξει στα 47 Meters Down: Uncaged και Midnight in the Switchgrass.

Το The Family Stallone θα παίξει την άνοιξη στην Αμερική και αργότερα σε όλο τον κόσμο. Ο Stallone μαζί με την οικογένειά του παίζει και στο νέο διαφημιστικό βίντεο του Paramount+, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.