Pennyworth: Ακυρώθηκε πρόωρα μια ακόμη σειρά της DC

Δε θα βγει καν η 4η σεζόν που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως
02 Φεβρουαρίου 2023 00:05
Pennyworth: Ακυρώθηκε πρόωρα μια ακόμη σειρά της DC

Μια ακόμη σειρά της DC κόβεται από τον αέρα και αυτή τη φορά πρόκειται για το "Pennyworth", το οποίο εστιάζει στην ιστορία προέλευσης του Alfred Pennyworth, του γνωστού μπάτλερ της οικογενείας των Wayne και του Batman. 

Το Pennyworth, λοιπόν, όπως ανακοίνωσε η Warner Bros. Television ακυρώνεται μετά από τρεις σεζόν στο HBO Max. Αρχικά η σειρά προβάλλονταν στο Epix με τον τίτλο "Pennyworth" για δύο σεζόν και μετά μετακόμισε στο HBO Max με μια 3η σεζόν και νέο τίτλο "Pennyworth: The Origin of Batman's Butler", κάτι που σημαίνει ότι η 4η σεζόν του (ή η 2η σεζόν του Pennyworth: The Origin of Batman's Butler) δε θα κυκλοφορήσει για να ολοκληρωθεί η origin ιστορία του. 

Τον Alfred Pennyworth υποδύθηκε ο Jack Bannon, και σύμφωνα με την ιστορία ήταν ένας πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων της Μ. Βρετανίας (SAS), ο οποίος δημιουργεί μια εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στο Λονδίνο το 1960 και ξεκινάει να εργάζεται τότε για τον νεαρό δισεκατομμυριούχο Thomas Wayne (Ben Aldridge) και την Martha Wayne (Emma Paetz). 

Το cast περιλαμβάνει επίσης τους: Paloma Faith, Ryan Fletcher, Dorothy Atkinson, Ramon Tikaram, Harriet Slater, και Simon Manyonda. Δημιουργός της σειράς ήταν ο Bruno Heller με εκτελεστικούς παραγωγούς τους Matthew Patnick, Danny Cannon και John Stephens. 

Η 3η σεζόν είχε ολοκληρωθεί στις 24 Νοεμβρίου και πλέον αυτό θα θεωρείται και το φινάλε της ιστορίας της prequel σειράς του Batman. Την περασμένη εβδομάδα μάθαμε ότι και τα Doom Patrol και Titans θα ρίξουν πρόωρα αυλαία

Η είδηση μιας ακόμη ακύρωσης σειράς της DC έρχεται στον απόηχο της ανακοίνωσης του μεγαλεπήβολου πλάνου του νέου κινηματογραφικού σύμπαντος της DC δια χειρός James Gunn και Peter Safran, το οποίο περιλαμβάνει πέντε ταινίες και πέντε σειρές.