Star Trek: Picard - Δείτε το νέο trailer για το φινάλε της γενιάς του “The Next Generation“

Η τελευταία περιπέτεια του πληρώματος του TNG θα τα έχει όλα!
30 Ιανουαρίου 2023 08:46
Star Trek: Picard - Δείτε το νέο trailer για το φινάλε της γενιάς του “The Next Generation“

O Jean-Luc Picard του Patrick Stewart έχει μια ακόμη τελευταία μάχη να δώσει στην 3η σεζόν του Star Trek: Picard και θα τη δώσει παρέα με όλους τους παλιούς και λατρεμένους συμμάχους του από την γενιά του "Star Trek: The Next Generation".

Το Paramount Plus κυκλοφόρησε, στο πλαίσιο του AFC Championship, το νέο trailer για την τελευταία σεζόν του Star Trek: Picard, που αναμένεται με τα 10 αυτά επεισόδια να δώσει ένα εκρηκτικό, γεμάτο αδρεναλίνη, νοσταλγία και warp speed, φινάλε στο πλήρωμα του Picard, το οποίο ευελπιστεί να συγκινήσει τις καρδιές των Trekkies.

Και τι σημαίνει αυτό; Ότι θα αντιμετωπίσουν μια νέα μεγάλη απειλή που ετοιμάζει μια σφοδρή και καταστροφική επίθεση στη Γη και τον Starfleet. 

Έτσι όλα τα λατρεμένα πρόσωπα της εποχής του The Next Generation θα επιστρέψουν για μια τελευταία παράσταση και αναφερόμαστε στους Jonathan Frakes (Will Riker), LeVar Burton (Geordie La Forge), Michael Dorn (Worff), Gates McFadden (Beverly Crusher), Marina Sirtis (Deanna Troi), Brent Spiner (ως Lore), μέχρι και η Denise Crosby (Tasha Yar). 

Επίσης σε αυτή τη σεζόν επιστρέφουν οι Seven of Nine της Jeri Ryan και η Raffi της Michelle Hurd

Δείτε το νέο trailer του Star Trek: Picard Season 3

Από το trailer μάθαμε τις δύο νέες προσθήκες στο cast της σειράς, πως ο Ed Speelers (YOU) θα είναι ο βοηθός της Beverly Crusher, ενώ ο Todd Stashwick (12 Monkeys, Forspoken) θα εμφανιστεί στο ρόλο του καπετάνιου του U.S.S. Titan. 

Η νέα αφίσα της 3ης σεζόν: 

Η 3η σεζόν του Star Trek: Picard θα προβάλλεται από τις 16 Φεβρουαρίου στο Paramount+  (με νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα), ενώ στην Ελλάδα θα το δούμε μέσα από το Amazon Prime Video, όπως και τις προηγούμενες σεζόν του.