Bob Odenkirk: Η νέα κωμική σειρά του “Saul Goodman“ - Πρώτη ματιά στο “Lucky Hank“

Δείτε το πρώτο trailer - H νέα σειρά από τους παραγωγούς του Better Call Saul
30 Ιανουαρίου 2023 08:15
Bob Odenkirk: Η νέα κωμική σειρά του “Saul Goodman“ - Πρώτη ματιά στο “Lucky Hank“

Ο Bob Odenkirk θέλει να αφήσει πίσω του τις ημέρες που έπαιζε τον "Saul Goodman" στα Breaking Bad και πιο πρόσφατα στο "Better Call Saul", όπου μετά από περίπου κάτι δεκάδες υποψηφιότητες, τελικά κατάφερε να δικαιωθεί για την καταπληκτική ερμηνεία του στα βραβεία Critics' Choice Awards 2023

Για αυτό σύντομα αναμένεται να παίξει στη νέα τηλεοπτική σειρά του AMC, Lucky Hank, για την οποία κυκλοφόρησε το πρώτο trailer. Σε αυτήν θα υποδύεται τον ομώνυμο διευθυντή και φιλόλογο ενός υπανάπτυκτου κολεγίου στην Πενσιλβάνια, την ώρα που περνάει μια κρίση μέσης ηλικίας. 

Το ύφος της σειράς φαίνεται να κινείται μεταξύ δράματος και κωμικών καταστάσεων, όπως άλλωστε ήταν ο ρόλος του Jimmy McGill/Saul Goodman στο Better Call Saul και ταιριάζει πολύ στο ερμηνευτικό ύφος του Odenkirk. 

Δημιουργοί του Lucky Hank είναι οι Aaron Zelman και Paul Lieberstein -τον τελευταίο ίσως να τον θυμάστε ως τον "Toby" του The Office. Σε ρόλο παραγωγού συναντάμε τον βραβευμένο με Όσκαρ, Peter Farrelly (Green Book). 

Δείτε το trailer του Lucky Hank: 

Το υπόλοιπο cast της σειράς συμπληρώνουν οι: Mireille Enos, Olivia Scott Welch, Diedrich Bader, Sara Amini, Cedric Yarbrough, και Suzanne Cryer.

Το Lucky Hank θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου στο AMC+.