Lockwood & Co. – Η νέα σειρά του Netflix “σκίζει” και στην Ελλάδα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το σόου
31 Ιανουαρίου 2023 08:30
Lockwood & Co. – Η νέα σειρά του Netflix “σκίζει” και στην Ελλάδα

Η καινούργια σειρά του Netflix «σκαρφάλωσε» πολύ γρήγορα στα trends στη χώρα μας και αυτή τη στιγμή είναι μέσα στην τριάδα. Ο λόγος γίνεται για το Lockwood & Co, το οποίο έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ώρες και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του top 10 στην Ελλάδα και υπόσχεται να σας καθηλώσει με επικίνδυνες μάχες με φονικά πνεύματα, αλλά και με μπόλικο υπερφυσικό στοιχείο.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να ξεκινήσετε μία νέα σειρά και δεν ξέρετε περί τίνος πρόκειται, σε αυτό το άρθρο θα μάθετε τα πάντα, από τη σύνοψη, τους ηθοποιούς τα επεισόδια κ.α.

Με επικεφαλής τον Anthony Lockwood έναν επαναστάτη νεαρό επιχειρηματία που στοιχειώνεται από το μυστηριώδες παρελθόν του, μία ομάδα τριών ατόμων πρόκειται να ξετυλίξει ένα τρομακτικό μυστήριο που θα αλλάξει την ιστορία.

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Στο Λονδίνο, όπου οι πιο χαρισματικοί έφηβοι κυνηγοί φαντασμάτων δίνουν κάθε βράδυ επικίνδυνες μάχες με φονικά πνεύματα, ανάμεσα στα πολλά εταιρικά γραφεία που διοικούν ενήλικες, ένα ξεχωρίζει: ανεξάρτητο από εμπορικές επιταγές ή την εποπτεία των ενηλίκων – μια μικρή startup που διοικούν δύο αγόρια στην εφηβεία και ένα κορίτσι με απίστευτες σωματικές ικανότητες που μόλις ξεκίνησε. Οι τρεις αυτοί αποστάτες θα αποκαλύψουν ένα μυστήριο που θα αλλάξει την πορεία της ιστορίας: "Lockwood & Co".

Πόσα επεισόδια έχει η 1η σεζόν της σειράς;

Το Lockwood & Co. αποτελείται από 8 επεισόδια διάρκειας από 37 έως και 49 λεπτά. Οπότε, άνετα μπορείτε να το κάνετε binge-watch εάν θελήσετε.

Το cast της σειράς

Πρωταγωνιστούν οι Ruby Stokes ως Lucy Carlyle, Cameron Chapman ως Anthony Lockwood, Ali Hadji-Heshmati ως George Karim, Ivanno Jeremiah ως Inspector Barnes, Jack Bandeira ως Quill Kipps, Luke Treadaway ως The Golden Blade, Morven Christie ως Penelope Fittes, Ben Crompton ως Julius Winkman, Hayley Konadu ως Flo Bones, Rhianna Dorris ως Kat Godwin και Paddy Holland ως Bobby Vernon.

Το επίσημο trailer του Lockwood & Co. για να πάρετε μια μικρή γεύση

Το Lockwood & Co. είναι τώρα διαθέσιμο στο ελληνικό Netflix.