Cowboy Bebop: Ο σκηνοθέτης του anime παράτησε τη σειρά του Netflix μετά από μία σκηνή

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει να βλέπει
28 Ιανουαρίου 2023 15:51
Cowboy Bebop: Ο σκηνοθέτης του anime παράτησε τη σειρά του Netflix μετά από μία σκηνή

Το Cowboy Bebop έκανε πρεμιέρα στο Netflix το 2021 και όπως ήδη ξέρουμε, η τηλεοπτική μεταφορά του γνωστού anime δεν τα πήγε και τόσο καλά σε τηλεθέαση. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε τώρα, μέχρι και ο ίδιος ο σκηνοθέτης του anime δεν άντεξε καν να δει ένα ολόκληρο επεισόδιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης του anime, Shinichioro Watanabe, είπε δυο λόγια για την live-action σειρά του Netflix στο Forbes.

Για την live-action σειρά του Netflix έχω να πω ότι μου έστειλαν ένα βίντεο για να το ελέγξω. Είδα μία σκηνή που ξεκινάει σε ένα καζίνο και δεν μπορούσα καθόλου να συνεχίσω να βλέπω… Σταμάτησα εκεί και έτσι είδα μόνο αυτό και τους τίτλους αρχής.

Σαφώς δεν ήταν Cowboy Bebop. Σε εκείνο το σημείο συνειδητοποίησα ότι αν δεν συμμετείχα, δε θα ήταν καν Cowboy Bebop. Ένιωσα ότι ίσως έπρεπε να το είχα κάνει εγώ. Αν και η αξία του αρχικού anime είναι κάπως μεγαλύτερη τώρα.

Στην πρώτη σεζόν, ο John Cho μπήκε στο ρόλο ενός διαστημικού καουμπόι, του οποίου το ζοφερό παρελθόν επανέρχεται στην επιφάνεια και τον βάζει στο στόχαστρο της πιο θανατηφόρας εγκληματικής οργάνωσης ονόματι, Syndicate.

Μαζί με άλλους δύο, έφτιαξε μια δυναμική, καυστική ομάδα έτοιμη να κυνηγήσει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του ηλιακού συστήματος – για το κατάλληλο τίμημα. Παρόλο όμως που καταφέρνουν να ξεφύγουν από τόσες πολλές αναποδιές, το παρελθόν τους ήταν γεμάτο προβλήματα.

Το Cowboy Bebop έκανε τη πρεμιέρα του στις 19 Νοεμβρίου 2021 αποκλειστικά μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix και η live-action μεταφορά του anime, δεν τα πήγε και τόσο καλά. Δυστυχώς, ο streaming “γίγαντας” ακύρωσε τη σειρά και δε θα υπάρξει 2η σεζόν.