Tomb Raider: Έρχεται νέα live-action σειρά στην Amazon με άρωμα 'Indiana Jones 5'

Η Phoebe Waller-Bridge αναλαμβάνει τα ηνία της νέας σειράς
28 Ιανουαρίου 2023 09:18
Tomb Raider: Έρχεται νέα live-action σειρά στην Amazon με άρωμα 'Indiana Jones 5'

Το μέλλον της Lara Croft και του Tomb Raider δεν είναι για το σινεμά αλλά για την τηλεόραση. Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, η Amazon ετοιμάζει μια live-action σειρά "Tomb Raider" για την streaming υπηρεσία της, Amazon Prime Video και θα έχει άρωμα από Indiana Jones 5. 

Και αυτό διότι τα ηνία της σειράς Tomb Raider αναλαμβάνει η Phoebe Waller-Bridge σε ρόλο σεναριογράφου, η οποία θα συμπρωταγωνιστεί στο Indiana Jones and the Dial of Destiny στο ρόλο της βαφτισιμιάς του "Indy" (Harrison Ford). Για όσους δε γνωρίζουν πρόκειται για την βραβευμένη με Emmy δημιουργό της σειράς "Fleabag" αλλά και σεναριογράφος του "Dial of Destiny". 

To project αυτό βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξη και αποτελεί ένα μέρος του ανανεωμένου deal που υπέγραψε η ταλαντούχα δημιουργός, ηθοποιός και σεναριογράφος με τον κολοσσό της Amazon. Η Waller-Bridge δε θα συμμετέχει μπροστά από τις κάμερες όπως αναφέρουν οι πηγές, ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακόμη ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει αυτή την τηλεοπτική βερσιόν της Lara Croft. 

Το Tomb Raider franchise έχει μετρήσει τρεις ταινίες με δύο διαφορετικές πρωταγωνίστριες τα Lara Croft: Tomb Raider και Lara Croft: Tomb Raider - The Cradle of Life του 2001 και 2003 αντίστοιχα με την Angelina Jolie, ενώ το 2018 έγινε reboot στα πρότυπα των νέων παιχνιδιών των Crystal Dynamics/ Square Enix, με την Alicia Vikander να παίζει την Lady Croft. 

Θα έβγαινε και Tomb Raider 2 με την Alicia Vikander αλλά το project ναυάγησε για πολλούς λόγους, όπως θα διαβάσετε πατώντας εδώ

Επίσης, να αναφέρουμε ότι το επόμενο Tomb Raider βιντεοπαιχνίδι θα εκδοθεί από την Amazon Games σε συνεργασία με την Crystal Dynamics.