O Neil Patrick Harris επιστρέφει ως Barney για το How I Met Your Father

Το cameo της 2ης σεζόν του spinoff του HIMYM που συζητήθηκε
27 Ιανουαρίου 2023 11:00
O Neil Patrick Harris επιστρέφει ως Barney για το How I Met Your Father

Από τη στιγμή που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν της σειράς "How I Met Your Father", όλοι μιλούν για αυτή τη στιγμή. 

Αναφερόμαστε στην επιστροφή του Neil Patrick Harris στο ρόλο του εμβληματικού εργένη Barney Stinson από την ιστορική sitcom σειρά, How I Met Your Mother. Στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου όπου η μελλοντική Sophie (Kim Cattrall) αναφέρεται σε μια κακή στιγμή για τα ερωτικά της, όπου η "τωρινή Sophie" της Hilary Duff θα φτάσει στο ναδίρ, μεταφερόμαστε στο τώρα. 

Σε εκείνο το σημείο η Sophie της Duff νομίζει πως η μητέρα της βγαίνει με τον πατέρα της και της αφήνει ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή γεμάτη νεύρα. Πάνω στα νεύρα της όμως χτυπάει το αυτοκίνητο που προπορευόταν. Μέσα από το πολυτελές SUV με τις πινακίδες "LGNDRY" βγαίνει ο Barney που της λέει την ατάκα "Duuuuude!" ενώ πέφτει ο προφυλακτήρας του αυτοκινήτου του. Η σκηνή ολοκληρώνεται όταν ο γιος της μελλοντικής Sophie την ρωτάει "ποιος είναι αυτός;" και αυτή του απαντάει "θα φτάσουμε και εκεί σύντομα". 

Ο Barney όμως θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη 2η σεζόν του How I Met Your Father, όπως διαμηνύουν οι δημιουργοί της σειράς. Μάλιστα οι showrunners, Isaac Aptaker και Elizabeth Berger αποκαλύπτουν ότι θα φέρουν κάθε έναν από τους παλιούς αστέρες του How I Met Your Mother στη spinoff σειρά. Μέχρι τώρα είδαμε την Robin της Cobbie Smulders στη 1η σεζόν και τώρα τον Barney του Neil Patrick Harris, επομένως απομένουν οι Alyson Hannigan (Lily Aldrin), Josh Radnor (Ted Mosby) και Jason Segel (Marshall Erisken). 

Το cast του How I Met Your Father συμπληρώνουν οι: Valentina (Francia Raisa) και Charlie (Tom Ainsley), Sophie (Hilary Duff), Jesse (Chris Lowell), Meghan Trainor.Josh Peck, John Corbett, Suraj Sharma, Tien Tran και Kim Cattrall.

Η 1η σεζόν του How I Met Your Fater αλλά και όλες οι σεζόν του How I Met Your Mother παίζουν στο Disney Plus.