Το The Recruit του Netflix ανανεώθηκε για 2η σεζόν

Το The Recruit θα έρθει και πάλι στις οθόνες σας
27 Ιανουαρίου 2023 00:09
Το The Recruit του Netflix ανανεώθηκε για 2η σεζόν

Το Netflix μόλις αποκάλυψε ότι μία ολοκαίνουργια -και επιτυχημένη- σειρά του θα επιστρέψει με 2η σεζόν. Ο λόγος γίνεται για το The Recruit, το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο στην πλατφόρμα και φιγούραρε στα trends της Ελλάδας για πολλές μέρες.

Ένας νεαρός δικηγόρος της CIA μπλέκει σε έναν ιστό επικίνδυνων διεθνών πολιτικών εξουσίας, όταν μια πρώην συνεργάτιδα απειλεί να αποκαλύψει τη φύση της μακροχρόνιας σχέσης της με την υπηρεσία, αν δεν απαλλαχθεί από τις κατηγορίες για ένα σοβαρό έγκλημα. Αυτός ο νεαρός δικηγόρος δεν είναι άλλος από τον Noah Centineo στην προκειμένη.

Η επίσημη ανακοίνωση

Η πλοκή του The Recruit:

Ένας πρωτάρης δικηγόρος της CIA παρασύρεται στον επικίνδυνο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας, όταν μια πρώην πληροφοριοδότρια απειλεί να αποκαλύψει μυστικά της υπηρεσίας.

Ο Doug Liman των Edge of Tomorrow και Mr.and Mrs. Smith σκηνοθέτησε την 1η σεζόν, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα επιστρέψει και στον 2ο κύκλο. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το σενάριο έχει γράψει ο Alexi Hawley (State of Affairs, Castle).

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν της σειράς. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.