Succession 4η σεζόν: Επιτέλους έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας και νέο trailer

Έτοιμη για μια δυναμική επιστροφή η πολυβραβευμένη σειρά του HBO!
26 Ιανουαρίου 2023 21:06
Succession 4η σεζόν: Επιτέλους έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας και νέο trailer

Το HBO κυκλοφόρησε το νέο trailer για την 4η σεζόν του Succession, της πολυβραβευμένης με Emmy δραματικής σειράς του με τους Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook και Kieran Clukin.

Tο σημαντικότερο όμως ήταν ότι μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας της πολυαναμενόμενης νέας σεζόν, καθώς θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου μέσα από το HBO. 

Κάθε κίνηση σε αυτή την σκακιέρα ισχύος γίνεται ακόμη πιο καθοριστική, καθώς τα τρία αδέρφια Roys προσπαθούν να τη φέρουν στον πατέρα τους Logan, την ώρα που πλησιάζει η πώληση της Waystar Royco στον Lukas Matsson του Alexander Skarsgard. Τα παιχνίδια ισχύος γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνα καθώς οι δύο πλευρές της οικογένειας τραβούν ολοένα και περισσότερο το σχοινί

Σύμφωνα με τη σύνοψη της 4ης σεζόν: 

Στην 4η σεζόν, η πώληση του ομίλου μέσων ενημέρωσης Waystar Royco στον οραματιστή του τεχνολογικού κλάδου Lukas Matsson πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Η προοπτική αυτής της συνταρακτικής πώλησης προκαλεί υπαρξιακές ανησυχίες και οικογενειακές διαιρέσεις μεταξύ των Roys, καθώς αναμένουν πώς θα είναι η ζωή τους όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ακολουθεί ένας αγώνας για την εξουσία, καθώς η οικογένεια ζυγίζει ένα μέλλον όπου το κοινωνικό και πολιτικό της βάρος περιορίζεται σημαντικά.

Στο cast του 4ου κύκλου συμπεριλαμβάνονται οι: Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Scott Nicholson, Zoë Winters, Annabeth Gish, Adam Godley, Eili Harboe, Jóhannes Haukur Jóhannesson  και Jeannie Berlin

Η 4η σεζόν του Succession θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου 2023 μέσα από το HBO και HBO Max.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο επίσημο trailer.