The Last of Us HBO: Μια σκηνή στο 2ο επεισόδιο συνέβη κατά λάθος αλλά έγινε viral

Ο βάτραχος στο πιάνο δεν έπρεπε να ήταν εκεί
26 Ιανουαρίου 2023 19:00
The Last of Us HBO: Μια σκηνή στο 2ο επεισόδιο συνέβη κατά λάθος αλλά έγινε viral

Κάποιες στιγμές στα πλατό των σειρών συμβαίνουν τυχαία γεγονότα που τελικά μένουν στο τελικό cut και τείνουν να τραβάνε τα βλέμματα. Μια από αυτές ήταν στο 2ο επεισόδιο του The Last of Us του HBO, εκεί όπου μια χαρακτηριστική στιγμή μετατράπηκε σε viral στιγμιότυπο, αλλά μάθαμε πως όλο αυτό συνέβη κατά λάθος. 

Πρόκειται για τη σκηνή που οι Joel, Ellie και Tess περνάνε από ένα πλημμυρισμένο λόμπι ξενοδοχείου. Σε ένα από τα πλάνα απεικονίζεται ένας βάτραχος να κάθεται πάνω σε ένα πιάνο και εν άγνοιά του να παίζει πιάνο χοροπηδώντας πάνω στα πλήκτρα του. 

Ο συνδημιουργός της σειράς και του παιχνιδιού Neil Druckmann, αποκάλυψε μέσα από το Twitter του πως κανονικά είχαν σχεδιάσει τη σκηνή εντελώς διαφορετικά. 

Δείτε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο: 

Μπορεί ο χαριτωμένος βάτραχος να αγαπήθηκε για αυτό το στιγμιότυπο στα social media, όμως το αρχικό πλάνο της παραγωγής ήταν να τον φάει ένα πουλί. Όπως έγραψε στο Twitter του ο Druckmann το πουλί δεν συνεργαζόταν με τα "θέλω" του σκηνοθέτη και αντί να φάει τον βάτραχο, τελικά έβαλαν έναν αληθινό, ο οποίος χοροπήδησε κιόλας. 

Δείτε το στιγμιότυπο από τα γυρίσματα: 

 

Το 2ο επεισόδιο κιόλας με τίτλο "Infected" έσπασε κι άλλο ένα ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO, όπως θα δείτε πατώντας εδώ.

Δείτε τι έγινε στο 2ο επεισόδιο αναλυτικά πατώντας εδώ. 

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl). 

Για την ιστορία, το The Last of Us κατάφερε να σπάσει ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO, πετυχαίνοντας το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς μετά το House of the Dragon. Παράλληλα, οι πρώτες κριτικές στο IMDB το κατατάσσουν μεταξύ των καλύτερων σειρών όλων των εποχών.