Οι πρωταγωνιστές του Breaking Bad και πάλι μαζί για ένα επικό διαφημιστικό βίντεο!

Ελέω Super Bowl
26 Ιανουαρίου 2023 17:51
Οι πρωταγωνιστές του Breaking Bad και πάλι μαζί για ένα επικό διαφημιστικό βίντεο!

Ο Bryan Cranston και ο Aaron Paul φόρεσαν και πάλι τα ρούχα των “Walt” και “Jesse για τα PopCorners. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται για άλλη μια φορά μέσα στο εμβληματικό βαν τους, από το Breaking Bad, ελέω ενός διαφημιστικού βίντεο που θα παίξει κατά τη διάρκεια του Super Bowl.

Για την επανένωσή τους «φταίνε» τα γνωστά αμερικάνικα σνακ ονόματι PopCorners και το εν λόγω βίντεο αποτίνει φόρο τιμής στη 2η σεζόν και πιο συγκεκριμένα στο επεισόδιο 9. Τότε, ο Walter White και ο Jesse Pinkman βρέθηκαν παγιδευμένοι στην έρημο λόγω ενός προβλήματος του βαν τους. Κάτι που σίγουρα θα θυμάστε εάν έχετε παρακολουθήσει τη θρυλική σειρά του Vince Gilligan.

Μάλιστα, το αξιοσημείωτο της υπόθεσης, είναι ότι το ίδιο το διαφημιστικό βίντεο το έχει σκηνοθετήσει ο Vince Gilligan. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Super Bowl LVII θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στην Αριζόνα.

Για την ιστορία, εκτός από τη σειρά που ολοκληρώθηκε το 2013, οι δύο πρωταγωνιστές συνεργάστηκαν για άλλη μια φορά στην ταινία El Camino, η οποία έπαιξε μέσα από τη συχνότητα του Netflix.

Δείτε το νέο διαφημιστικό των Pop Corners μέσα από τον player που ακολουθεί.