Πρόωρο τέλος για τις σειρές Titans και Doom Patrol της DC

Κόβονται από το HBO Max - Ρίχνουν αυλαία στην 4η σεζόν τους
26 Ιανουαρίου 2023 16:17
Πρόωρο τέλος για τις σειρές Titans και Doom Patrol της DC

Δυστυχώς για τους fans των σειρών αυτών, τα TITANS και Doom Patrol ρίχνουν πρόωρα αυλαία, καθώς το HBO Max ανακοίνωσε ότι θα κοπούν στην 4η σεζόν, την οποία και οι δύο διανύουν. 

Πρόκειται για δύο σειρές της DC που απέκτησαν το δικό τους κοινό με την πάροδο του χρόνου, ενώ έλαβαν και καλές κριτικές βάσει του Rotten Tomatoes. Αποτελούν τις νεότερες απώλειες του σύμπαντος, εν μέσω συγχώνευσης της Warner Bros. Discovery αλλά και του νεοσύστατου DC Universe (DCU), το οποίο συστήνει ο James Gunn και ο Peter Safran των DC Studios. 

Και οι δύο σειρές αρχικά προβάλλονταν στην streaming υπηρεσία DC Universe για τις πρώτες δύο σεζόν τους, όμως μετά το κλείσιμό της, μετακόμισαν στο HBO Max. 

Το τέλος των δύο αυτών σειρών είχε διαφανεί για τους δημιουργούς, οι οποίο λέγεται ότι είχαν φροντίσει να γράψουν τα φινάλε των Titans και Doom Patrol, με γνώμονα να δοθεί ένα κατάλληλο τέλος.  

Μάλιστα ο James Gunn ως CEO των DC Studios εξήγησε ότι η απόφαση να κοπούν οι σειρές πάρθηκε πριν αναλάβει ο ίδιος: "Η απόφαση να τελειώσει η σειρά ήρθε πριν από εμάς. Αλλά σίγουρα εύχομαι τα καλύτερα για την ταλαντούχα ομάδα δημιουργών, ηθοποιών και το υπόλοιπο συνεργείο που παρήγαγε και τις δύο σειρές". 

Μαζί με τα The Flash και Stargirl του CW, θα κλείσουν ένα μεγάλο κεφάλαιο στην εποχή του παραγωγού Greg Berlanti εντός της Warner Bros. TV. Να θυμίσουμε ότι και το "Arrowverse" αναμένεται να ολοκληρώσει την ιστορία του με την 9η σεζόν του The Flash μέσα στο 2023. 

Στο cast του Doom patrol συμμετέχουν οι: “Robotman” aka Cliff Steele (Brendan Fraser), “Negative Man” aka Larry Trainor (Matt Bomer), “Elasti-Woman” aka Rita Farr (April Bowlby), “Crazy Jane” (Diane Guerrero), “Cyborg” aka Victor Stone (Joivan Wade), “Madame Rouge” aka Laura de Mille (Michelle Gomez), Skye Roberts, Riley Shanahan και Matthew Zuk.

Αντίστοιχα σε αυτό του DC's TITANS παίζουν οι:  Brenton Thwaites ως Nightwing/Dick Grayson, Anna Diop ως Starfire/Kory Anders, Teagan Croft ως Raven/Rachel Roth, Ryan Potter ως Beast Boy/Gar Logan, Conor Leslie ως Wonder Girl/Donna Troy και Joshua Orpin ως Superboy/Conner. Ως νέο μέλος έχουμε και τον Joseph Morgan ως Brother Blood/Sebastian Blood.

Προς το παρόν και οι δύο σειρές έχουν προβάλλει τα midseason finale τους και έτσι τα B' μέρη των τελευταίων σεζόν τους θα δώσουν το φινάλε. Ακόμη όμως δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία πρεμιέρας των τελευταίων επεισοδίων τους.