You Σεζόν 4 – Μέρος 1ο: Δείτε τα νέα στιγμιότυπα από την επιτυχημένη σειρά του Netflix

Στις οθόνες σας τον Φεβρουάριο
25 Ιανουαρίου 2023 10:30
You Σεζόν 4 – Μέρος 1ο: Δείτε τα νέα στιγμιότυπα από την επιτυχημένη σειρά του Netflix

Το Netflix ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς “YOU” (ΕΣΥ) και γι’ αυτό το λόγο κυκλοφόρησε κάποια νέα στιγμιότυπα.

Πιο συγκεκριμένα έδωσε στη δημοσιότητα τέσσερις νέες εικόνες από το 1ο μέρος της 4ης σεζόν και μάς δίνουν μια νέα ματιά από τη νέα ζωή του…καθηγητή Moore. Οι νέες φωτογραφίες, λοιπόν, δίνουν μια πρώτη γεύση από τους νέους φίλους του “Joe” του Penn Badgley, οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Πλέον είναι ο καθηγητής Jonathan Moore, ο οποίος εδρεύει στο Λονδίνο και παρά τις προσπάθειες να ξεπεράσει το παρελθόν του, αυτό δεν τον αφήνει σε ησυχία. Σαν καθηγητής πλέον βρίσκει την τέλεια κρυψώνα: "έναν κύκλο προνομιούχων κόπανων", όπως ακούσαμε πρόσφατα από το επίσημο trailer. Φαίνεται όμως να παλεύει με τον δαίμονα μέσα του και του λείπει να έχει κάποια εκεί έξω να παρακολουθεί.

Το cast της 4ης σεζόν

Στην 4η σεζόν θα δούμε 14 νέα μέλη στο cast και οι περιγραφές των χαρακτήρων που θα υποδυθούν αποκαλύπτουν πάνω κάτω για το τι μπορεί να επιφυλάσσει ο αγαπημένος κατά συρροή δολοφόνος της Αμερικής. Οι τρεις κεντρικοί νέοι χαρακτήρες της σειράς είναι οι Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman και Ed Speleers.

Η Keeper θα παίξει τη Lady Phoebe, μια διάσημη που βρίσκεται στο προσκήνιο από τα 15 της και έχει τη συνήθεια να είναι χαοτική μπαλαντέρ. Η Amy-Leigh Hickman θα παίξει την Nadia, μία γυναίκα με πολλές ανασφάλειες, ενώ ο Ed Speleers θα είναι ο Rhys, ένας ασεβής συγγραφέας που έκανε το όνομά του κάνοντας “σωστούς” φίλους στην Οξφόρδη.

YOU: Έρχεται τελικά νωρίτερα στο Netflix η 4η σεζόν και σπάει σε δύο μέρη

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι οι Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter και Adam James.

Βέβαια επιστροφές όπως αυτή της Marienne της Tati Gabrielle θα υπάρχουν στον 4ο κύκλο.

Ξεχάσατε τι έγινε στο YOU; Αυτό το βίντεο θα σας προετοιμάσει για την 4η σεζόν  

Η 4η σεζόν του You θα χωριστεί σε δύο μέρη, με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου και το δεύτερο στις 9 Μαρτίου. Κάθε “Part” θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια.