Ms. Marvel: Κάτι άλλαξε στη σειρά του Disney+ αλλά οι fans το κατάλαβαν (ΦΩΤΟ)

Κάτι χαλούσε το continuity
25 Ιανουαρίου 2023 10:15
Ms. Marvel: Κάτι άλλαξε στη σειρά του Disney+ αλλά οι fans το κατάλαβαν (ΦΩΤΟ)

Κάτι άλλαξε η Marvel στην τηλεοπτική σειρά του MCU, Ms. Marvel, που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο Disney Plus, αλλά φαίνεται πως αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους fans. Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν κάποιες φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν του τίτλους αρχής και τα credits του σόου, να έχουν πλέον επεξεργαστεί.

Η Marvel φαίνεται ότι άλλαξε με μοντάζ το χρώμα από το Άγαλμα της Ελευθερίας, καθώς παλιότερα ήταν λάθος (στην πράσινη απόχρωσή του) και χαλούσε το continuity με το Spider-Man: No Way Home.

Τα παραπάνω βρίσκονται στο 6ο επεισόδιο της σειράς, όπου αρχικά, το άγαλμα της Ελευθερίας έχει το κανονικό του χρώμα. Ωστόσο αν θυμάστε από το Spider-Man: No Way Home, καθώς γίνεται η μεγάλη μάχη, το άγαλμα αλλάζει μετά και έχει μια πιο «χάλκινη» απεικόνιση.

Πλέον, η σειρά του Disney+ δείχνει το άγαλμα έτσι όπως πρέπει, με τη χάλκινη απόχρωσή του και δε χαλάει τη ροή του MCU.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Η Iman Vellani πρωταγωνιστεί στο σόου και θα επανεμφανιστεί στο The Marvels, το sequel της Captain Marvel, πλάι στην Brie Larson και την Teyonah Paris. Τη σκηνοθεσία των έξι επεισοδίων της σειράς είχαν αναλάβει οι Adil El Arbi και BilallFallah (Bad Boys for Life, Moon Knight), Sharmeen Obaid-Chinoy και Meera Menon.

Στο cast συμμετέχουν οι: Aramis Knight ως Kareem/Red Dagger, Saagar Shaikh ως Amir Khan, Rish Shah ως Kamran, Matt Lintz ως Bruno Carrelli, Zenobia Shroff ως Muneeba Khan και Mohan Kapur ως Yusuf Khan.

Το Ms. Marvel είναι διαθέσιμο στο ελληνικό Disney+.