Rick and Morty: Η Adult Swim θα αλλάξει τις φωνές των πρωταγωνιστών

Νέες πληροφορίες
25 Ιανουαρίου 2023 08:53
Rick and Morty: Η Adult Swim θα αλλάξει τις φωνές των πρωταγωνιστών

Πριν από λίγες ώρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση, ότι η Adult Swim του Rick and Morty διακόπτει κάθε συνεργασία της με τον δημιουργό της σειράς. Ο Justin Roiland, ο οποίος μεταξύ άλλων δανείζει τη φωνή του και στους δύο χαρακτήρες, Rick Sanchez και Morty Smith, δε θα βρίσκεται πλέον στη σειρά.

Τώρα, όπως μεταφέρει το DuscussingFilm, η εταιρία θα κάνει recast τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες, δηλαδή θα βρει άλλους ηθοποιούς για να δώσουν τη φωνή τους. Οι νέοι ηθοποιοί θα βρίσκονται για όλες τις επόμενες σεζόν του Rick and Morty. Προς το παρόν, ο Dan Harmon, ο οποίος ήταν και αυτός δημιουργός της σειράς, μαζί με τον Roiland, θα παραμείνει μόνος του.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το animated σόου θα συνεχιστεί κανονικά και μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι θα βρίσκεται στον αέρα για τουλάχιστον μέχρι τη 10η σεζόν. Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα παίξουν από εδώ και πέρα τους Rick και Morty. Κατά πάσα πιθανότητα, οι νέοι ηθοποιοί θα αποκαλυφθούν σύντομα.

Για την ιστορία, ο Justin Roiland, ήταν αντιμέτωπος με κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας. Ειδικότερα, η υπόθεση σχετίζεται με ένα περιστατικό που συνέβη το 2020, με μια γυναίκα με την οποία έβγαινε εκείνο τον καιρό. Ο Roiland φέρεται να συνελήφθη και να αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 δολαρίων τον Αύγουστο του 2020.

Rick and Morty: Βόμβα από την Adult Swim  – Διακόπτει κάθε συνεργασία με τον δημιουργό του Justin Roiland

Ο Roiland είναι επίσης συνιδρυτής και CEO της Squanch Games, δημιουργών του κωμικού sci-fi shooter, High on Life, που έγινε viral και έσπασε τα ρεκόρ του Xbox Game Pass. Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics για τον τίτλο πατώντας εδώ.