Stranger Things: Σταρ της σειράς πιστεύει ότι δε χρειάζεται 6η σεζόν και εξηγεί

Η σειρά του Netflix γνωρίζουμε ότι θα ολοκληρωθεί με το Stranger Things 5
24 Ιανουαρίου 2023 19:21
Stranger Things: Σταρ της σειράς πιστεύει ότι δε χρειάζεται 6η σεζόν και εξηγεί

Μπορεί να γνωρίζουμε επίσημα ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί με το Stranger Things 5, αλλά μήπως το Netflix επιφυλάσσει κάποια έκπληξη και θα δούμε το Stranger Things 6

Στο ενδεχόμενο του να υπάρξει μια 6η σεζόν για το Stranger Things απάντησε ο Finn Wolfhard, ενός εκ των σταρ της σειράς, που υποδύεται τον Mike Wheeler. 

Σε μια νέα συνέντευξη στο Uproxx, ο 20χρονος πλέον πρωταγωνιστής του Stranger Things ξεκαθάρισε ότι το να συνεχιστεί η σειρά πέραν της 5ης σεζόν θα ήταν μια υπερβολή και κάτι το "γελοίο", σύμφωνα με τα λεγόμενά, ειδικά όταν οι Duffer Brothers έχουν βρει ήδη πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία.

Συγκεκριμένα είπε τα εξής: 

Επίσης, για μένα, αν το Stranger Things συνεχιζόταν περισσότερο από πέντε σεζόν, θα έλεγα ότι θα ήταν γελοίο. Νομίζω ότι οι αδελφοί Duffer βρήκαν, φαντάζομαι, ένα τέλειο τέλος σε πέντε. Δεν ξέραμε καν αν θα κάναμε δύο. Έτσι, είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος είναι ακόμα εδώ και θέλει να το δει. Αλλά ναι, είμαι ενθουσιασμένος. Η τέταρτη σεζόν ήταν τεράστια σε κλίμακα, αλλά νομίζω ότι θα ήθελα να δω την πέμπτη σεζόν να βασίζεται περισσότερο στη δυναμική της πρώτης σεζόν και να είναι λίγο πιο περιορισμένη, αλλά και πάλι να είναι γιγαντιαία. Ελπίζω να έχουμε κατά κάποιο τρόπο ένα τέλος για κάθε χαρακτήρα που θα είναι αρκετά ικανοποιητικό για τους θαυμαστές".

Άλλωστε έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη, ενώ οι Duffer Brothers διαμήνυσαν ότι χτίζουν το σύμπαν του Stranger Things

Μερικές πληροφορίες για το Stranger Things 5:

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Μάθαμε επίσης ότι όταν οι ιθύνοντες του Netflix διάβασαν το σενάριο της 5ης σεζόν έβαλαν τα κλάματα. Ταυτόχρονα έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη.

Για τη 5η σεζόν οι απολαβές όλου του cast θα εκτοξευθούν, όπως θα δείτε πατώντας εδώ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει παλιότερα, το cast του Stranger Things 5 θα μπει στο πλατό εντός του 2023, με τα γυρίσματα να γίνονται στην Ατλάντα. Βάσει με αυτό το πλάνο, στην καλύτερη περίπτωση θα κυκλοφορήσει εντός του 2024 στο Netflix ή και αργότερα.

Stranger Things 5: Ανατροπή στην πλοκή του φινάλε χάρη στους fans

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).