Ξεχάσατε τι έγινε στο YOU; Αυτό το βίντεο θα σας προετοιμάσει για την 4η σεζόν

Ένα επίσημο Recap
24 Ιανουαρίου 2023 10:26
Ξεχάσατε τι έγινε στο YOU; Αυτό το βίντεο θα σας προετοιμάσει για την 4η σεζόν

Το Netflix θέλει να σας προετοιμάσει για την 4η σεζόν του YOU (ΕΣΥ), η οποία αναμένεται να έρθει στην υπηρεσία τον Φεβρουάριο. Έτσι, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο recap βίντεο, που θέλει να σας δείξει για άλλη μια φορά όλα αυτά που έγιναν στις προηγούμενες τρεις σεζόν, αν τυχών δε θυμάστε.

Φυσικά, το βίντεο ξεκινάει από την 1η σεζόν και τον πρώτο «έρωτα» του Joe, ενώ στη συνέχεια βλέπουμε και πολλές σκηνές από τα άλλα κεφάλαια και όλα αυτά που έκανε ο χαρακτήρας του Penn Badgley.

Δείτε το επίσημο recap βίντεο παρακάτω:

Λίγα λόγια για την 4η σεζόν του YOU:

Πλέον είναι ο καθηγητής Jonathan Moore, ο οποίος εδρεύει στο Λονδίνο και παρά τις προσπάθειες να ξεπεράσει το παρελθόν του, αυτό δεν τον αφήνει σε ησυχία. Σαν καθηγητής πλέον βρίσκει την τέλεια κρυψώνα: "έναν κύκλο προνομιούχων κόπανων", όπως ακούγεται να λέει στο trailer. Φαίνεται όμως να παλεύει με τον δαίμονα μέσα του και του λείπει να έχει κάποια εκεί έξω να παρακολουθεί. 

Πρωταγωνιστούν οι Penn Badgley, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Ed Speleers, Aidan Cheng, Niccy Lin, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates και Tati Gabrielle.

Η 4η σεζόν του You θα χωριστεί σε δύο μέρη, με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου και το δεύτερο στις 9 Μαρτίου. Κάθε “Part” θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια.