Αγανάκτησαν οι fans του Warrior Nun - Δείτε τι έβαλαν έξω από τα γραφεία του Netflix (ΦΩΤΟ)

#SaveWarriorNun
23 Ιανουαρίου 2023 16:59
Αγανάκτησαν οι fans του Warrior Nun - Δείτε τι έβαλαν έξω από τα γραφεία του Netflix (ΦΩΤΟ)

Όπως ξέρουμε εδώ και καιρό, το Netflix ακύρωσε το Warrior Nun, μετά τη 2η σεζόν του, και αυτό δεν άρεσε καθόλου στους fans της σειράς. Άλλωστε, έγινε viral και πριν μερικές εβδομάδες η φράση #SaveWarriorNun με έναν καταιγισμό από posts στο Twitter. Τώρα, οι fans αγανάκτησαν και το πήγαν σε άλλο επίπεδο.

Όπως μαθαίνουμε από το Screenrant, οι θαυμαστές της σειράς έστησαν μία τεράστια διαφημιστική πινακίδα έξω από τα κεντρικά γραφεία του Netflix, προσπαθώντας έτσι να σώσουν το αγαπημένο τους σόου. Με τίτλο #SaveWarriorNun και με μία τεράστια γραμματοσειρά, οι λάτρεις της σειράς προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν την streaming υπηρεσία να φέρει την 3η σεζόν.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Η τεράστια πινακίδα βρίσκεται κοντά στην μπροστινή αυλή των κεντρικών γραφείων του Netflix και όλα τα στελέχη και οι υπάλληλοι θα την βλέπουν κανονικά για 4 συνεχόμενες εβδομάδες.

Οι fans ζητούν από το Netflix την επιστροφή της σειράς

Αρχικά, ξεκίνησαν με το #SaveWarriorNun και λίγο αργότερα με το κίνημα "NETFLIX CORRECT YOUR MISTAKE" (σ.σ. Netflix διόρθωσε το λάθος σου), το οποίο έγινε trending και στο Twitter από χιλιάδες αγανακτισμένους fans και συνδρομητές του Netflix, που θέλουν την ανανέωση του Warrior Nun για 3η σεζόν. Η ανταπόκριση ήταν τόσο δυνατή που κυριολεκτικά έγινε trending παγκοσμίως η εν λόγω φράση, με πάνω από 143.000 tweets.

Netflix διόρθωσε το λάθος σου: Οι fans του Warrior Nun ζητούν την επιστροφή της σειράς

Η σύνοψη του Warrior Nun αναφέρει τα εξής:

Μια ορφανή έφηβη ξυπνά στο νεκροτομείο και ανακαλύπτει ότι έχει τις υπερδυνάμεις του εκλεκτού Κομιστή μιας μυστικής σέκτας μοναχών που κυνηγούν δαίμονες.

Όσον αφορά το cast, η Alba Baptista έπαιξε την Ava Silva, ενώ πλάι της είδαμε και τους Toya Turner, Tristán Ulloa, William Miller, Thekla Reuten, Lorena Andrea, Kristina Tonteri-Young, Olivia Delcán, Meena Rayann (Game of Thrones), Jack Mullarkey (Vikings: Valhalla) και Richard Clothier (Fantastic Beasts and Where to Find Them).

Το Netflix έχει ακυρώσει πολλές σειρές του το τελευταίο διάστημα -όπως το 1899- και φαίνεται πως οι fans έχουν αγανακτήσει. Εσείς πιστεύετε ότι μετά από όλα αυτά, η υπηρεσία θα φέρει ξανά πίσω το Warrior Nun;