Σειρά The Last of Us: Τα πάντα για το 2ο επεισόδιο και μια πρώτη ματιά στο 3ο (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλο το συνοδευτικό υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα
23 Ιανουαρίου 2023 10:02
Σειρά The Last of Us: Τα πάντα για το 2ο επεισόδιο και μια πρώτη ματιά στο 3ο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικές ώρες το δεύτερο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us έκανε το ντεμπούτο του, φέρνοντας στο προσκήνιο τους clickers. Συγκεκριμένα, είδαμε την πρώτη επαφή των Joel, Ellie και Tess με τα τρομακτικά πλάσματα, με τη σειρά να εισάγει μια νέα ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια για τη φύση τους που διαφέρει μάλιστα από τα παιχνίδια.

Όπως συνηθίζει, λοιπόν, το HBO, μετά την πρεμιέρα του επεισοδίου, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας άφθονο συνοδευτικό υλικό. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα όσα συνέβησαν στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, για το σκεπτικό των δημιουργών όσον αφορά τις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι και για κάθε άλλη πτυχή του, παρακάτω θα βρείτε το σύντομο βίντεο ‘Inside the Episode – 2’, καθώς και το δεύτερο αναλυτικό podcast.

Παράλληλα, παρακάτω θα βρείτε και το preview του τρίτου επεισοδίου που αναμένεται την επόμενη Κυριακή. Σε αυτό θα γνωρίσουμε τον Bill, έναν επιζών που θα κληθεί να βοηθήσει τον Joel και την Ellie, στον οποίο δίνει σάρκα και οστά ο Nick Offerman, ο γνωστός ηθοποιός του Parks and Recreation.

Μια αναλυτική ματιά στο δεύτερο επεισόδιο του The Last of Us:

Μια πρώτη ματιά στο τρίτο επεισόδιο του The Last of Us:

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl). 

Για την ιστορία, το The Last of Us κατάφερε να σπάσει ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO, πετυχαίνοντας το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς μετά το House of the Dragon. Παράλληλα, οι πρώτες κριτικές στο IMDB το κατατάσσουν μεταξύ των καλύτερων σειρών όλων των εποχών.