The Last of Us HBO: Θα είναι αυτή η Abby στη 2η σεζόν; Οι fans νομίζουν ότι την εντόπισαν

Η παραγωγή του HBO ίσως έχει επιλέξει ήδη την τηλεοπτική Abby
21 Ιανουαρίου 2023 11:21
The Last of Us HBO: Θα είναι αυτή η Abby στη 2η σεζόν; Οι fans νομίζουν ότι την εντόπισαν

Γνωρίζουμε πως η 1η σεζόν της σειράς The Last of Us θα αναλωθεί στα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού της Naughty Dog, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι στη 2η σεζόν θα καλυφθούν γεγονότα από το The Last of Us Part II. Επομένως το πότε θα δούμε την Abby και τον τεράστιο ρόλο που θα παίξει στο μέλλον είναι απλώς θέμα χρόνου. Ποια ηθοποιός θα την υποδυθεί όμως; 

Κάποιοι αετομάτιδες fans όμως ισχυρίζονται ότι εντόπισαν την τηλεοπτική Abby του The Last of Us του HBO και ίσως να είναι μια έκπληξη που επιφυλάσσει η παραγωγή.

Που κρύβεται; Μα φυσικά στους followers του δημιουργού, showrunner και σκηνοθέτη της σειράς -και του παιχνιδιού- Neil Druckmann. Σύμφωνα με διάφορα tweets, λένε πως η τηλεοπτική βερσιόν της Abby θα είναι η Shannon Berry, που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στη σειρά The Wilds του Amazon Prime Video.

Τα στοιχεία που προδίδουν την πιθανή επιλογή της είναι πως η ίδια είχε αναρτήσει το 2020 ένα tweet που αναγνώριζε την ομοιότητά της με την πρωταγωνίστρια του The Last of Us Part 2, γράφοντας τα εξής: "Εντάξει, έχω δει πάρα πολλούς ανθρώπους να μου λένε πως μοιάζω με την Abby από το The Last of Us και ουάου, έχουν κατά κάποιο τρόπο δίκιο".

Επίσης, ακολουθεί την Bella Ramsey στο Instagram και για κάποιον παράξενο λόγο ο ίδιος ο Druckmann την ακολουθεί στο Instagram. Τυχαίο το follow του Druckmann ή φανερώνει ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το casting της Abby όταν έρθει η ώρα της 2ης σεζόν, μιας και ήδη μέχρι στιγμής οι επιλογές του HBO ήταν φανταστικές. 

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι επίσημα δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση για 2η σεζόν του The Last of Us, όμως δεδομένου το πώς εξελίσσονται τα παιχνίδια, φαντάζει αναπόφευκτη η ανανέωσή της. Για όσους δε γνωρίζουν, την Abby στο βιντεοπαιχνίδι την υποδύεται η Laura Bailey που χαρίζει τη φωνή της, ενώ η φυσιογνωμία της βασίστηκε σε αυτήν της Jocelyn Mettler

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl). 

Δείτε παρακάτω τι αναμένεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς The Last of Us.