Apple TV+: Κόβει τη σειρά του που θύμιζε κάτι από Ozark

Και η Apple κάνει περικοπές στο πρόγραμμα των σειρών της
21 Ιανουαρίου 2023 09:26
Apple TV+: Κόβει τη σειρά του που θύμιζε κάτι από Ozark

Και η Apple προχωράει σε περικοπές στο πρόγραμμα των σειρών της, προθέσεις τις οποίες είχε δείξει με την ακύρωση του "Shantaram' με τον Charlie Hunnam (Sons of Anarchy). 

Τώρα έγινε γνωστό ότι το The Mosquito Coast με τους Justin Theroux και Melissa George κόβεται πρόωρα και δε θα συνεχιστεί για 3η σεζόν. Η απόφαση για το κόψιμο του The Mosquito Coast έρχεται δύο εβδομάδες μετά το εκρηκτικό φινάλε της 2ης σεζόν, αφήνοντας έτσι ένα cliffhanger για τη συνέχεια.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Neil Cross (του "Luther" με τον Idris Elba), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο βασισμένος στο best-selling βιβλίο του Paul Theroux, που εκδόθηκε το 1981. Οι δύο πρώτες σεζόν αποτελούν κιόλας prequel της ιστορίας του βιβλίου αλλά και της ταινίας του 1986. 

Ο συγγραφέας, Paul Theroux, δήλωσε πρόσφατα στο Deadline ότι αν υπήρχε τρίτη σεζόν "θα περνούσε στο ίδιο το βιβλίο και στην αναζήτηση της ταινίας για μια ουτοπική κοινότητα. Αλλά δεν ξέρουμε στο τέλος της δεύτερης σεζόν αν ο Allie είναι μέρος αυτού ή αν η Margo είναι μόνη της. Αυτό είναι το cliffhanger."

Η πλοκή της σειράς έχει ως εξής: "Ένας πανέξυπνος επαναστάτης (Justin Theroux) και η σύζυγός του (Melissa George) παίρνουν την οικογένειά τους στο κυνήγι για να την προστατέψουν, αλλά καταλήγουν να τους εκθέτουν σε περισσότερους κινδύνους από κάθε άλλη φορά. Σε κάθε στροφή της περιπέτειάς τους, αντιμετωπίζουν αυξανόμενες απειλές και εντονότερες ηθικές επιλογές από τις οποίες δεν υπάρχει επιστροφή."

Είχε μεταφερθεί και στον κινηματογράφο το 1986 από τον σκηνοθέτη Peter Weir με πρωταγωνιστή τον Harrison Ford. 

Στην σκηνοθεσία των επεισοδίων βρίσκονται οι Rupert Wyatt ("Rise of the Planet of Apes"), Natalia Beristain, Clare Kilner, Tinge Krishnan και Jeremy Podeswa. Πρωταγωνιστούν οι Justin Theroux, Melissa George, Gabriel Bateman, Logan Polish, Kimberly Elise, Scotty Tovar, Greg Bryan, Alejandro Cardenas, Ofelia Medina, Chronicle Ganawah, Harding Junior.

Tags: