Cobra Kai: Τελειώνει η λατρεμένη σειρά – Ανακοινώθηκε η 6η και τελευταία σεζόν

Δείτε το πρώτο trailer
20 Ιανουαρίου 2023 21:06
Cobra Kai: Τελειώνει η λατρεμένη σειρά – Ανακοινώθηκε η 6η και τελευταία σεζόν

Είναι πλέον επίσημο: Το Netflix μόλις ανακοίνωσε πως η λατρεμένη σειρά Cobra Kai ανανεώθηκε για 6η σεζόν.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η 6η σεζόν θα είναι και η τελευταία. Για την ώρα δεν ξέρουμε ακριβώς πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει, αλλά το Netflix επισήμανε πως «έρχεται σύντομα», δίνοντας συγχρόνως στα φώτα της δημοσιότητας και ένα πρώτο trailer. Μάλιστα, οι δημιουργοί του σόου μοιράστηκαν και ένα συναισθηματικά φορτισμένο γράμμα, απευθυνόμενοι στους fans.

Συγκεκριμένα, οι Josh Heald, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg απέτισαν φόρο τιμής στον κόσμο του The Karate Kid, αναφέροντας πως λάτρευαν το σύμπαν όσο ήταν παιδιά και έτσι ποτέ δε θα μπορούσαν να φανταστούν πως μια μέρα θα είχαν τη δυνατότητα να το επεκτείνουν με μια τηλεοπτική σειρά έξι κύκλων.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, το Cobra Kai διαδραματίζεται 30 χρόνια μετά τα γεγονότα του All Valley Karate Tournament του 1984, με την αναπόφευκτη σύγκρουση μεταξύ του Daniel και του Johnny να συνεχίζεται. Ωστόσο, τώρα στην «εξίσωση» εμπλέκονται και οι οικογένειές τους.

Το πρώτο trailer για την 6η και τελευταία σεζόν του Cobra Kai:

Το μήνυμα των δημιουργών του Cobra Kai στους fans:

Μερικά facts για το Cobra Kai που ίσως να μη γνωρίζατε θα βρείτε πατώντας εδώ. Παράλληλα, τις εντυπώσεις μας από τη 5η σεζόν του Cobra Kai, για την οποία έγραψε ο Αντώνης Παυλίδης, θα τις βρείτε πατώντας εδώ

Για περισσότερα σχετικά με τη νέα ταινία Karate Kid αλλά και για το Cobra Kai μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.