Pedro Pascal: Το μοναδικό ρεκόρ του σταρ του The Last of Us του HBO

O 47χρονος σταρ έχει παίξει σε τέσσερις σειρές αλλά όλες είναι μια και μία
20 Ιανουαρίου 2023 14:11
Pedro Pascal: Το μοναδικό ρεκόρ του σταρ του The Last of Us του HBO

Ο Pedro Pascal για ακόμη έναν τηλεοπτικό ρόλο κλέβει την παράσταση, καθώς συγκίνησε από το πρώτο επεισόδιο της σειράς The Last of Us του HBO, υποδυόμενος τον Joel.

Στην τηλεοπτική ο Χιλιανής καταγωγής ηθοποιός μετά και το The Last of Us, διατήρησε ένα μοναδικό ρεκόρ που διατηρεί και είναι ίσως ο μόνος ηθοποιός που το κατέχει μέχρι στιγμής, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά που είναι απλά καλή ή μέτρια -βάσει των βαθμολογιών της στο Rotten Tomatoes. 

Λίγο με την βοήθεια των ατζέντηδων του και των επιλογών που κάνει ο 47χρονος ηθοποιός, φαίνεται να παίζει σε πολύ διαλεχτές παραγωγές. Και αυτό διότι σε καμία σειρά του, όπου είναι ο πρωταγωνιστής, δεν έχει λάβει κάτω από 89% βαθμολογία στο Rotten Tomatoes, με το όριο αυτό να ανήκει στο Game of Thrones, που υποδύθηκε τον Oberyn Martell για 7 επεισόδια στην 4η σεζόν, αλλά και στο Narcos με την ίδια βαθμολογία.

Το The Last of Us των διθυραμβικών κριτικών έχει βαθμολογία μέσο όρο 99% στο Tomatometer, ενώ το The Mandalorian όπου επίσης παίζει ως πρωταγωνιστής έχει σκορ 93%

Στο The Last of Us παίζει πλάι στην Bella Ramsey (Ellie) και αναμένεται να επιστέψει πάλι ως Din Djarin τον Μάρτιο στην 3η σεζόν του The Mandalorian για χάρη του Disney Plus. 

Επίσης, ο Pascal έχει μια τάση να υποδύεται "θετούς πατέρες" και πατρικές φιγούρες γενικά, με τους ρόλους των Din Djarin/Mandalorian και Joel Miller/ The Last of Us, να παραλληλίζονται με αυτόν τον τρόπο, κάνοντάς τον ακόμη πιο αγαπητό στο κοινό και ειδικά στα social media.