Έχετε Disney Plus; Μόλις κυκλοφόρησε μια νέα sci-fi σειρά μυστηρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Είχε κάνει πρεμιέρα στο Hulu πέρυσι
20 Ιανουαρίου 2023 12:27
Έχετε Disney Plus; Μόλις κυκλοφόρησε μια νέα sci-fi σειρά μυστηρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία ολοκαίνουργια sci-fi σειρά μυστηρίου έφτασε σήμερα στο ελληνικό Disney Plus. Ο λόγος γίνεται για το Gannibal, το σόου των 5 επεισοδίων που έκανε το 2022 πρεμιέρα στο Hulu και θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία ενός αστυνομικού.

Η περίληψη του Gannibal:

Μετά από ένα πολύ σοβαρό συμβάν, ο αστυνομικός Ντάιγκο Άγκαβα μετακομίζει με τη γυναίκα του Γιούκι και την κόρη του Μάσιρο στο απόμερο ορεινό χωριό Κούγκε. Μοιάζει με ιδανικό μέρος για να συνέλθει από την περιπέτεια η οικογένεια, παρά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του προηγούμενου αστυνομικού εκεί.

Το χωριό ακμάζει χάρη στη δασοκομία, με τους κατοίκους να βιοπορίζονται από την ξυλεία κυπαρισσιών. Επικεφαλής της επιχείρησης είναι η οικογένεια Γκότο, στην οποία ανήκει το μεγαλύτερο μέρος του χωριού. Μια μέρα, το πτώμα μιας γερόντισσας βρίσκεται στο βουνό. Η οικογένεια Γκότο λέει ότι της επιτέθηκε αρκούδα, αλλά ο Ντάιγκο παρατηρεί ένα σημάδι ανθρώπινης δαγκωνιάς στο μπράτσο. Ο Ντάιγκο αρχίζει να υποπτεύεται πως κάτι δεν πάει καλά στο χωριό.

Στο Gannibal πρωταγωνιστούν οι Yûya Yagira, Shô Kasamatsu, Riho Yoshioka, Kana Kita, Kokone Shimizu, Rairu Sugita, Takato Yonemoto, Mitsuo Yoshihara, Yûtarô Nakamura, Hirota Otsuka, Yoshi Sakô, Yûya Matsuura, Kazuki Sawai, Takato Nagata και Shôji Ômiya. Το σόου σκηνοθετεί ο Shinzô Katayama, ενώ το σενάριο έγραψε ο Takamasa Ôe σε μια ιστορία του Masaaki Ninomiya.

Τα πέντε επεισόδια της σειράς είναι τώρα διαθέσιμα στο ελληνικό Disney Plus.

Tags: