Το HBO Max ακύρωσε μία καινούργια σειρά του

Μετά από 2 σεζόν
19 Ιανουαρίου 2023 21:49
Το HBO Max ακύρωσε μία καινούργια σειρά του

Το Variety έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ και μεταφέρει ότι το ΗΒΟ Max μόλις ακύρωσε μία καινούργια σειρά του, η οποία έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2021. Ο λόγος γίνεται για το Gossip Girl, που έπαιξε πριν από περίπου δύο χρόνια στην υπηρεσία.

Ωστόσο, μπορεί να ακυρώθηκε, αλλά το HBO Max πρόκειται να κυκλοφορήσει το φινάλε του σόου στις 26 Ιανουαρίου. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι ο 2ος κύκλος είχε πάρει το πράσινο φως τον Σεπτέμβριο του 2021, προτού καν ολοκληρωθεί ο 1ος κύκλος, και έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2022.

Έτσι, μην περιμένετε να δείτε τη συνέχεια μιας και δε θα υπάρξει 3η σεζόν. Η σειρά ήταν ουσιαστικά βασισμένη στο θρυλικό και πολύ επιτυχημένο Gossip Girl του 2007, το οποίο άφησε τη δική του ιστορία στην τηλεόραση έως το 2012.

O Joshua Safran, ένας από τους δημιουργούς της σειράς δήλωσε επίσημα ότι αυτή τη στιγμή «ψάχνουν για νέο σπίτι» και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να επιστρέψει το σόου σε μία άλλη υπηρεσία.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JS (@joshsafran)

Στο reboot του Gossip Girl έπαιζαν οι Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak και Savannah Lee Smith. Σκηνοθέτες αυτής της σειράς ήταν οι Jennifer Lynch, Satya Bhabha, Joshua Safran, ενώ το σενάριο έγραψε η μεταξύ άλλων και ο Safran.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.