Ted Lasso: Πρώτη ματιά στην 3η σεζόν και πότε αναμένεται στο Apple TV Plus

Επιστρέφει για να τα πάρει όλα ο Lasso του Sudeikis
19 Ιανουαρίου 2023 21:03
Ted Lasso: Πρώτη ματιά στην 3η σεζόν και πότε αναμένεται στο Apple TV Plus

Επιτέλους, η σιγή ιχθύος της Apple για τη νέα σεζόν του Ted Lasso έσπασε και έκανε τους fans του πιο λατρεμένου προπονητή της τηλεόρασης να χαμογελάσουν και πάλι. 

Το Apple TV+ ανακοίνωσε στο πλαίσιο του TCA 2023 το παράθυρο πρεμιέρας της άκρως αναμενόμενης 3ης σεζόν του Ted Lasso, η οποία θα επιστρέψει στις οθόνες την άνοιξη του 2023, χωρίς ωστόσο ακόμη να γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία. Αυτό μάλλον θα το μάθουμε μέσα στους επόμενους μήνες και ίσως μέσα από κάποιο πρώτο trailer. 

Προς το παρόν, όμως, και για να δώσει τυράκι στους fans της πολυβραβευμένης σειράς δημοσίευσε και μια πρώτη φωτογραφία με τον Jason Sudeikis του Ted Lasso να αναμετριέται με τον Nathan Shelley του Nick Mohammed, ο οποίος φαίνεται πως ακόμη βρίσκεται στη σκοτεινή πλευρά, ενώ ανάμεσά τους υπάρχει και ο Rupert του Anthony Head. 

Άλλωστε μετά το αποκαλυπτικό φινάλε της 2ης σεζόν υπάρχουν άλυτοι λογαριασμοί μεταξύ των δύο. 

Δείτε την πρώτη φωτογραφία από τον 3ο κύκλο του Ted Lasso: 

Τη σειρά υπογράφουν σεναριακά οι Jason Sudeikis, Brett Goldstein και Bill Lawrence. Στο cast του Ted Lasso συμμετέχουν επίσης οι: Hannah Waddingham (Rebecca), Brendan Hunt (Coach Beard), Jeremy Swift (Higgins), Juno Temple (Keeley), Brett Goldstein (Roy), Phil Dunster (Jamie) και Nick Mohammed (Nate). 

Το Ted Lasso θα επιστρέψει για την 3η σεζό ντου την άνοιξη του 2023 μόνο στο Apple TV+.